MOD - Taitoja moninaisuuden kohtaamiseen

​​

Miten tunnistat oman tapasi toimia, puhua ja kutsua yhteistyöhön? Onko toimintasi mukaan ottavaa vai ulos sulkevaa?

Tule etsimään ja löytämään vaikuttamisen keinoja ihmisoikeuksien, tasa-arvon ja moninaisuutta kunnioittavan vuorovaikutuksen edistämiseksi.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Diakonia ja yhteiskunta, Kasvatus, Vapaaehtoistoiminta, Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Kanttorit
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja