MOD – taitoja moninaisuuden kohtaamiseen

​Miten tunnistat oman tapasi toimia, puhua ja kutsua yhteistyöhön? Onko toimintasi mukaan ottavaa vai ulos sulkevaa?

Tule etsimään ja löytämään vaikuttamisen keinoja ihmisoikeuksien, tasa-arvon ja moninaisuutta kunnioittavan vuorovaikutuksen edistämiseksi.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kasvatus, Työelämätaidot, Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Kanttorit
Aika ja paikka: 17.-18.2.2022, Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 21.1.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• tunnistaa moninaisuuden ilmiöitä
  • tunnistaa omia ennakkoluulojaan ja oletuksiaan ja niiden vaikutusta työhön
  • osaa soveltaa osallisuutta vahvistavia työtapoja

Lisätietoja: ​MOD-koulutus on ryhmäprosessina tapahtuva kahden päivän koulutus, jossa monipuolisten harjoitteiden kautta käydään yhteistä keskustelua. MOD on prosessi, jossa viisi sisältöteemaa:
1. Avoimuus
2. Ihmisoikeudet
3. Itsetuntemus
4. Moninaisuus, normit, syrjimättömyys
5. Mukaan ottaminen, osallisuus Koulutus sisältää orientaatiotehtävän.
Täysihoito: 83 €/2hh tai 103 €/1hh. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Kustannusten lisätiedot: Hinnat eriteltyinä: ateriat: 22 €, majoitus (sis. aamu- ja iltapalan): 81 €/1 hh tai 61 €/2 hh
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: anna-leena.klemetti-falenius@seurakuntaopisto.fi p. 0408322467
Linkki kotisivulle: https://www.seurakuntaopisto.fi/