Musiikki, hoiva ja vuorovaikutus 2020

Ilmoittautumisaikaa jatkettu

Haluatko kokeilla ja oppia jotakin uutta? Kun sanat eivät riitä, musiikki tuo mahdollisuuden jatkaa vuorovaikutusta.

Musiikin kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta ihmiseen tiedetään koko ajan enemmän ja sen myötä sitä pystytään hyödyntämään tietoisemmin seurakunnan toiminnassa eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa.

Koulutuksessa perehdytään käytännöllisesti siihen kuinka musiikki vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen fyysiseen, psyykkiseen, sosiaaliseen ja hengelliseen hyvinvointiin.

Koulutus soveltuu kaikille hengellistä työtä tekeville seurakunnan työntekijöille.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, jumalanpalveluselämä ja julistus, seurakuntien musiikkitoiminta, sielunhoito
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, papit
Aika ja paikka: 4.-6.3.2020 Kirkon koulutuskeskus, Järvenpää