Musiikki, hoiva ja vuorovaikutus 2021

Haluatko kokeilla ja oppia jotakin uutta? Kun sanat eivät riitä, musiikki tuo mahdollisuuden jatkaa vuorovaikutusta. Musiikin kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta ihmiseen tiedetään koko ajan enemmän ja  sen myötä sitä voidaan tietoisemmin seurakunnan toiminnassa eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa. Koulutuksessa perehdytään käytännöllisesti siihen, kuinka musiikki vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen fyysiseen, psyykkiseen, sosiaaliseen ja hengelliseen hyvinvointiin. Koulutuksessa kesitytään erityisesti muistisairaiden ja erityisryhmien kanssa toimiseen.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Musiikki, Jumalanpalveluselämä ja julistus, Sielunhoito
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Papit
Aika ja paikka: 22.-24.2.2021 Kirkon koulutuskeskus, Järvenpää