Musiikkipolulla

​Musiikkipolulla-koulutus avaa Polku-kokonaissuunnitelman musiikin keinoin. Tutustumme musiikkikasvatuksen näkökulmasta eri ikävaiheiden (0-22-vuotiaat) työskentelytapoihin ryhmätoiminnassa ja jumalanpalveluselämässä yhdessä musisoiden.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Musiikki, Kasvatus
Kohderyhmä: Kanttorit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit
Aika ja paikka: 17.-19.1.2022, Kirkon koulutuskeskus, Järvenpää ja 16.3.2022, Teams
Ilmoittautuminen viimeistään: 17.12.2021
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• tuntee Polku-kokonaissuunnitelmaa musiikin näkökulmasta.
  • osaa käyttää eri ikäryhmien kiinnostukseen ja osaamistasoon soveltuvia musiikkikasvatuksen työskentelytapoja.
Lisätietoja: ​Polku-kokonaissuunnitelman avulla voidaan jäsentää seurakunnan kasvatustoimintaa.

Musiikkipolulla-koulutus tarjoaa ajankohtaisia ja käytännöllisiä ideoita 0-22-vuotiaiden kanssa toimimiseen musiikin keinoin ryhmätoiminnassa ja jumalanpalveluselämässä lasten, nuorten ja perheiden osallisuutta vahvistaen.

• odotusaika, vauvamuskari
  • taaperoiden kirkkomuskaritoiminta
  • varhaisiän musiikkikasvatus 3-5-vuotiaiden kanssa
  • 6-8-vuotiaiden lapsikuoro- ja musiikkikerhotoiminta
  • musapajat 9-12-vuotiaiden kanssa (rytmiikkaa, laulamista ja soitinrakennusta esim. 10-vuotiaiden Yö kirkossa-tapahtuman yhteydessä)
  • ukulele nuorten ja nuorten aikuisten kanssa

Vierailevat asiantuntijakouluttajat:
Tiro Rohkimainen ja Hanna Autio

Ennakkotehtävät: kirjallisuutta ja kirjoitustehtävä

Teams-tapaaminen 16.3.2022 klo 14-16

Täysihoito: Täysihoito 1 hengen huoneessa 198 €.
Muut kustannukset: Ateriapaketti ilman majoitusta 42 €
Kustannusten lisätiedot: Ateriapaketit sisältävät kaikki koulutuksen ohjelman aikana tapahtuvat ruokailut ja kahvit.
Tiedustelut kustannuksista: koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi, 040 018 2278
Tiedustelut sisältö: Riikka Jäntti, riikka.jantti@lastenjanuortenkeskus.fi, 044 513 3232, Ulla Tuovinen, ulla.tuovinen@evl.fi, 040 688 1436
Linkki kotisivulle: https://www.lastenjanuortenkeskus.fi/
Aineistoa: https://koulutukset.lastenjanuortenkeskus.fi/koulutukset/musiikkipolulla2022/