Nuoren seurakunnan veisukirja 2025

Tammikuussa 2025 ilmestyvä uusi veisukirja innostaa musisoimaan yhdessä! Rippikoulun ja nuorisotyön rakastetut klassikkoveisut saavat kirjassa rinnalleen uusia tulokkaita.

Koulutuksessa tutustutaan erityisesti uusiin NSV2025:n lauluihin musiikkikasvatuksen pedagogisia menetelmiä monipuolisesti hyödyntäen.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Musiikki, Kasvatus, Jumalanpalveluselämä ja julistus
Kohderyhmä: Papit, Nuorisotyönohjaajat, Kanttorit
Aika ja paikka: 10.-11.3.2025, STEP-koulutus, Järvenpää
Ilmoittautuminen viimeistään: 10.2.2025
Osaamistavoitteet: Osallistuja

• osaa käyttää uusia ja entuudestaan tuttuja nuorten veisuja entistä monipuolisemmin työssään.
  • tuntee erilaisia pedagogisia lähestymistapoja nuorten musiikkitoiminnassa erityisesti rippikoulun näkökulmasta.

Lisätietoja: Koulutuksessa käytetään Nuoren seurakunnan veisukirja 2025 -kirjaa ja tutustutaan sitä tukevaan materiaaliin. Osallistuminen ei edellytä aiempaa musiikkiosaamista – kiinnostuneisuus ja erilaisia oppimistapoja rohkeasti kokeileva asenne riittää. Koulutuksessa sekä tutustutaan uusiin lauluihin yhdessä musisoiden, että havainnoidaan erilaisia tapoja ottaa lauluja käyttöön nuorten kanssa laulaen, soittaen, kuunnellen, liikkuen ja hiljentyen. Koulutus sisältää kaksi lähiopetuspäivää sekä orientoivan tehtävän ennen koulutusta.
Kieli: suomi
Täysihoito: 130 €/1hh tai 110 €/2hh. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@step.fi
Tiedustelut sisältö: Riikka Jäntti, riikka.jantti@step.fi, 044 513 3232