Palvelumuotoilijoiden valtakunnallinen verkostotapaaminen Teamsissa

Verkostotapaaminen

Tehtäväalue: Muu
Kohderyhmä: Viestintätehtävissä toimivat, Muut, Kanttorit, Johtajat / lähijohtajat, Papit
Aika ja paikka: to 3.2. klo 14-15, to 5.5. klo 12-15, to 15.9. klo 14-15, to 17.11. klo 12-15 (tilaisuuksissa eri sisällöt)
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.1.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan Teams-tapaamiseen
Lisätietoja: Palvelumuotoilu on ketterää ongelmanratkaisua, ihmiskeskeinen tapa toimia. Moni seurakuntatyöntekijä on jo suorittanut palvelumuotoilukoulutuksen tai -opintoja. Jos sinäkin olet, tule mukaan verkostoitumaan ja oppimaan yhdessä palvelumuotoilun kysymyksistä. Tapaamme Teamsissa neljä kertaa vuoden 2022 aikana. Kauden ensimmäisessä tapaamisessa suunnitellaan kauden toisen, pidemmän tapaamisen aiheita.
Tiedustelut kustannuksista: eeva.salonen@evl.fi
Tiedustelut sisältö: Eeva Salonen eeva.salonen@evl.fi