Pienimmästä Suurimpaan: Kasvu, seurakunta ja yhteistyö kirkon varhaiskasvatuksessa

(0,50 osp)

Tervetuloa yhteiselle matkalle omien vahvuuksien, erilaisten verkostojen ja kristillisen kasvatuksen menetelmien maailmaan! Koulutuksen aikana tunnistamme vahvuuksia, jäsentelemme seurakunnan verkostoja ja syvennymme kristillisen kasvatuksen menetelmiin. Päivät rakentuvat toiminnallisista kokonaisuuksista, vertaiskeskusteluista ja teoriatuokioista teemojen äärellä.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Vapaan sivistystyön koulutustarjonta, Ammatillisten oppilaitosten koulutustarjonta
Tehtäväalue: Kasvatus, Uudistumiskyky ja yhteistyö
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 10.-11.4.2025
Ilmoittautuminen viimeistään: 10.3.2025
Sähköposti-ilmoittautuminen: toimisto@kkro.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Opiston toimisto, toimisto@kkro.fi, puh. 08 4639200
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa hyödyntää vahvuuksiaan suhteessa kristillisen kasvatukseen.Osallistuja tuntee kristillisen kasvatuksen erilaisten menetelmien vaikuttavia periaatteita.Osallistuja osaa hyödyntää verkostoitumisen mahdollisuuksia osana seurakuntien varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa.
Lisätietoja: ​Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan lähiopetuksena Kalajoen Kristillisellä Opistolla. Koulutus tapahtuu erilaisten työskentelyjen ja luentojen vuorotteluna. Luvassa mm. vahvuuksien tunnistamista, aistipyhiinvaellusta ja verkostoissa toimimisen pohdiskelua. Kouluttajana lastenohjaaja, pappi Anna Lahtinen sekä vierailevia luennoitsijoita. Koulutus on osa Kalajoen Kristillisen Opiston paikallista valinnaista tutkinnon osaa: Seurakuntalaisuuteen tukeminen ja monitoiminnallisuus Suomen ev.-lut. kirkossa. Mikäli haluat suorittaa kokonaisen tutkinnon osan ole, yhteydessä Opiston toimistoon.
Osallistumismaksu: 60 €, oikeus muutoksiin pidätetään.
Täysihoito: 160 €, sisältää kurssimaksun, ruokailupaketin ja majoituksen Opiston liinavaattein kahden hengen huoneessa. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Kustannusten lisätiedot: ruokailupaketti 65 €, majoitus 1hh 55 €, 2hh 35€, oikeus muutoksiin pidätetään
Tiedustelut kustannuksista: Opiston toimisto, toimisto@kkro.fi, puh. 08 4639200
Tiedustelut sisältö: Anna Lahtinen, anna.lahtinen@kkro.fi, puh. 044 4639208