Piplian virikewebinaari

Takaisin

Syvenny tunniksi ajankohtaisiin asioihin Raamatun ja globaalikasvatuksen parissa! Piplian virikewebinaareista saat mukaasi uusinta tietoa sekä jonkin käytännöllisen työkalun omaan työhösi. Starttaa siis jokaisen kuukauden viimeinen torstai virikewebinaarilla!

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Verkkototeutus, Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Lähetys, uskontodialogi sekä kulttuurien ja uskontojen moninaisuus, Kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö, Kestävä kehitys ja ympäristö
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit
Aika ja paikka: 30.1.2025 Teams-webinaari
Ilmoittautuminen viimeistään: 29.1.2025
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki viimeistään samana aamuna, kun webinaari pidetään.
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa

  • soveltaa virikewebinaarissa oppimaansa tietoa Raamatusta, globaalista kirkosta ja globaalikasvatuksesta omassa työssään.
  • suunnitella ja toteuttaa oman alansa tilaisuuksia käyttäen hyödykseen virikewebinaarista saamaansa tietoa ja aineistoa
  • arvioida paikallisen ja globaalin kirkon suhteita

Lisätietoja: Koulutus tapahtuu verkossa kuukauden viimeisenä torstaina klo 9.30. Virikewebinaarien tarkoituksena on antaa ideoita, vinkkejä ja inspiraatiota seurakunnan työhön. Jokaisessa virikewebinaarissa on oma teemansa. Osallistuja voi valita ne teemat, jotka häntä kiinnostavat. Aiheet käsittelevät globaalikasvatusta, globaalia kirkkoa ja Raamattua. Virikewebinaarien aiheet ilmoitetaan ennen lukukauden alkua Piplian kotisivuilla www.piplia.fi. Kuhunkin virikewebinaariin ilmoittaudutaan erikseen ilmoittautumislinkin kautta. Järjestäjänä Suomen Pipliaseura.
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua
Täysihoito: Ei täysihoitoa
Tiedustelut kustannuksista: Ei muita kustannuksia
Tiedustelut sisältö: Koulutuspäällikkö Helena Kauppila, helena.kauppila@piplia.fi, p. 041 730 5717
Linkki kotisivulle: http://www.piplia.fi
Aineistoa: https://www.piplia.fi/tapahtumat/piplian-virikewebinaarit-2024/
Toteuttaja: Suomen Pipliaseura
Arkistointitunnus: KK20240502124604KO001778