Pohjoismainen kirkon kehitysvammaistyöntekijöiden verkostotapaaminen

Verkostotapaaminen

Pohjoismaisia päiviä vietämme yhdessä verkottuen Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin vammaistyössä työskentelevien kanssa. Jaamme päivillä eri maiden hyväksi todettuja työn käytäntöjä ja asetumme dialogiin teemasta, joksi tänä vuonna on valittu Muumit ja toiseus. Pohdimme, onko tilaa olla erilainen? Miten määritymme suhteissa toisiin?

Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Jumalanpalveluselämä ja julistus, Sielunhoito
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Nuorisotyönohjaajat, Papit
Aika ja paikka: 7.9.2021-9.9.2021
Ilmoittautuminen viimeistään: 1.6.2021
Sähköposti: arja.kunnala@evl.fi tai katri.suhonen@evl.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Kerro ilmoittautumisen yhteydessä toiveesi pienryhmätyöskentelyn kielivalinnasta. Suosituksena on valita oma äidinkieli.
Kieli: Suomi Ruotsi Englanti Englanti
Osallistumismaksu: 75e
Täysihoito: 58€ / 1- hengen huone / yö, 82€ / 2- hengen huone / yö ja Ruokailu 90e/hlö
Muut kustannukset: Matka-ja päivärahakustannukset