Polku soi 0-2 –vuotiaiden kanssa

​Millaisia mahdollisuuksia musiikki tarjoaa yhteyden luomiseksi perheisiin odotusajasta taaperoihin? Miten se vahvistaa varhaista vuorovaikutusta ja tukee kokonaisvaltaista kasvua? Muskarin kieli avaa polkuja pyhän ja arjen sanoittamiseen sekä kasteeseen.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Musiikki
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Kanttorit, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 15.-16.2. Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 14.1.2022
Osaamistavoitteet:

Osallistuja

• tunnistaa varhaisiän musiikkikasvatuksen erityispiirteitä odotusajasta taaperoikään

• osaa hyödyntää musiikkia kristittynä kasvamisen ja vuorovaikutuksen vahvistamisessa

Lisätietoja:

Koulutuksen sisältöjä ovat

• varhaisiän musiikkikasvatuksen erityispiirteet 0-2 -vuotiaiden kanssa (Polun käynnistävä Lahja-ikäryhmä)

• masu-, vauva- ja taaperomuskarit

• kirkkomuskari osana kotiin ja verkkoon kulkevaa Polkua

• musiikin ylisukupolvinen ulottuvuus

Koulutus sisältää orientoivan tehtävän, kaksi lähiopetuspäivää ja kirjallisuutta.

Täysihoito: 70 €/2hh ja 88 €/1hh
Kustannusten lisätiedot: Hinnat eriteltyinä: ateriat 32 €, majoitus (sis. aamu- ja iltapalan) 38 €/2hh tai 56 €/1hh
Tiedustelut kustannuksista: irma.kosonen@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: riikka.jantti@lastenjanuortenkeskus.fi, 044-5133232 kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi, 040-7033356