Polku, yhdessä eteenpäin

​Polku. Vauvasta aikuiseksi seurakunnan yhteydessä -toimintamalli on kokonaisuuden tarkastelun ja kehittämisen väline. Koulutuksen kokonaisuudessa Polku tulee tutuksi ja pääset alkuun oman seurakunnan Polun rakentamisessa.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus, Verkkototeutus
Tehtäväalue: Kasvatus
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Johtajat / lähijohtajat, Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Papit, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 21.3., 28.3., 28.4. ja 5.5. klo 13-16 Verkkototeutus
Ilmoittautuminen viimeistään: 28.2.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja tuntee Polku-toimintamallin ja osaa hyödyntää sitä kehittämisen välineenä työssään.
Lisätietoja:

Koulutuspäivien teemat:

21.3. Polku pähkinänkuoressa

• Mistä Polussa on kyse?

28.3. Polun ikäkaudet, teemat ja lähde

• Mistä unelmoin Polulla?

28.4. Polkua jäsentävät elementit

• Mitä minä haluan lähteä kehittämään?

5.5. Yhdessä Polkua rakentamassa

• Miten innostaa muut mukaan?

Koulutus sisältää: neljä verkkokoulutusta (4x 3 h), orientoiva kysely, aineistoa etukäteen tutustuttavaksi ja koulutuspäivien välissä itsenäisesti suoritettavia etätehtäviä.

Täysihoito:
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi jaakko.niiles@lastenjanuortenkeskus.fi
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppanit: Lasten ja nuorten keskus ry