Pyhäkoulu – turvallisuutta ja kestävää kehitystä

(0,50 op)

​Miten luodaan kaikille turvallinen tila, jossa saa pohtia elämän suuria kysymyksiä? Pyhäkoulussa myös kestävä kehitys on osa leikkiä, tutkimista ja ihmettelyä.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Jumalanpalveluselämä ja julistus, Kasvatus, Kestävä kehitys ja ympäristö, Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Muut, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 9.-10.9.2022 Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 9.8.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• tuntee turvallisen pyhäkoulun periaatteet
  • osaa käyttää työskentelytapoja, joilla vahvistetaan kestävän kehityksen taitoja lapsiryhmässä

Lisätietoja: ​2 lähiopiskelupäivää. Koulutus sisältää toiminnallisia harjoituksia sisä-, ulko- ja digitilassa.

Perjantai-iltapäivän ohjelma on suunnattu erityisesti seurakuntien pyhäkoulutyöstä vastaaville työntekijöille. Lauantaiksi kutsutaan mukaan pyhäkoulunohjaajia ja muita lapsi-ja perheryhmissä vapaaehtoisina ohjaajina toimivia.Lauantain ohjelma on suunniteltu vastaamaan vapaaehtoisten ja työntekijöiden yhteisen työn tarpeita.

Osallistumismaksu: 180 €/koko aika, 90 €/yksi päivä
Täysihoito: 83 €/2hh tai 103 €/1hh
Kustannusten lisätiedot: Koko aika: ateriat: 22 €, yksi päivä 11 €. Majoitus (sis. aamu- ja iltapalan): 81 €/1hh tai 61 €/2hh
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi