Pyhän tanssin ohjaajakoulutus

​Jokaisella lähijaksolla opitaan noin kymmenen tanssia perusteellisesti, jolloin osallistuja saa ohjausmateriaalia heti käyttöönsä. Osallistujat harjoittelevat ohjaamista jo lähijaksoilla. Osallistuja saa koreografioiden sisältökuvaukset ja askelmerkinnät sekä tiedot musiikeista, jolloin ne toimivat heti ohjauksen harjoittelun tukena käytännössä. Jumalanpalveluselämän jaksoon (1. jakso) sisältyy käytännön harjoittelua kirkkotilassa. Osallistujien kommentteja: "Tämä oli paras koulutus, mihin olen koskaan osallistunut." "Tehtävänannot olivat todella hyödyllisiä ja viisaita."

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Jumalanpalveluselämä ja julistus, Spiritualiteetti, Sielunhoito
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Opiskelijat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 21.-23.1., 22.-24.4., 9.-11.9. ja 11.-13.11.2022. jatkuu 4 jaksoa v.2023
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.12.2022
Sähköposti-ilmoittautuminen: saraaho@gmail.com
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutukseen on jatkuva ilmoittautuminen. Koulutus jatkuu aina seuraavan vuoden keväällä ja syksyllä, jolloin on mahdollisuus täydentää mahdollisesti väliin jääneitä osuuksia.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa ohjata Pyhän tanssin ryhmiä sekä liittää liturgista tanssia jumalanpalveluksiin.​​
Lisätietoja: ​​Koulutuksen kokonaisuus muodostuu neljästä lähijaksosta, joiden aiheet​ ovat: 1. Jumalanpalveluselämä (liturginen tanssi) ​2: Joulunajan koreografioita 3. Pääsiäisenajan koreografioita 4. Erityispyhien koreografioita.

Jokainen jakso muodostaa oman kokonaisuuutensa ja siihen voi osallistua erikseen. Koulutus toteutuu jatkuvana, jolloin eri jaksoja voi suorittaa itselleen sopivassa järjestyksessä eri vuosina. Eri jaksoihin sisältyy tanssididaktiikkaa, ohjaamisharjoittelua,​ tietoutta kristillisestä tanssista ja omien koreografioiden suunnittelua. ​​

Koulutuksessa on lähiopetusta 4 op ja etäopiskelua 6 op (harjoitusyhmän ohjaus, esseet, koreografian suunnittelu, ohjaukseen liittyvien tekstien suunnittelu, kirjallisuus)

Osallistumismaksu: 290€ / viikonloppu. Yhteensä 1160 €
Täysihoito: Ei täysihoitoa. Tarvittaessa pyritään järjestämään edullinen majoitus.
Muut kustannukset: Matka-, majoitus- ja ruokailukustannukset
Kustannusten lisätiedot: Kahvi- ja teetarjoilu. Tarvittavat materiaalit sisältyvät kurssihintaan.
Tiedustelut kustannuksista: Tiina Sara-aho, p.050 490 6014, saraaho@gmail.com
Tiedustelut sisältö: Tiina Sara-aho, p.050 490 6014, saraaho@gmail.com
Linkki kotisivulle: https://www.meditatiivinenpyhatanssi.com
Aineistoa: https://www.meditatiivinenpyhatanssi.com
Toteuttaja: Meditatiivisen pyhän tanssin yhdistys r.y.
Yhteistyökumppanit: Vuosaaren seurakunta