Pyhän tanssin ohjaajakoulutus

Pyhällä tanssilla tarkoitetaan mietiskelevää kehorukousta, joka on määritelty yhdeksi liturgisen tanssin lajiksi. Koulutus antaa valmiudet Pyhän tanssin ryhmien ohjaamiseen seurakunnissa tai muualla sekä toteuttaa liturgista tanssia jumalanpalveluksissa. Pyhän tanssin ryhmät voivat kokoontua kirkko- tai seurakuntasalissa esimerkiksi viikoittain tai kuukausittain. Pyhää tanssia voi viedä jumalanpalveluksen eri kohtiin. Pyhässä tanssissa on mahdollisuus hiljentyä, rukoilla ja kokea hengellisyyttä. Toisiin tanssiin osallistujiin luodaan yhteys ryhmänä liikuttavien koreografioiden avulla, joiden sisältö muodostuu pääasiassa Raamatun teksteistä.

Tehtäväalue: Jumalanpalveluselämä ja julistus, Ohjaustoiminta, Sielunhoito, Spiritualiteetti,
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, opiskelijat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat,
Aika ja paikka: 11.-13.9.2020 ja 23.-25.10. 2020, Helsinki sekä 22.-24.1. ja 23.-25.4.2021, Uusimaa
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2020
Sähköposti ja puhelin: saraaho@gmail.com, +35850 4906014
Ilmoittautumislinkki: https://www.meditatiivinenpyhatanssi.com
Ilmoittautumisen lisätiedot: Jatkuva ilmoittautuminen
Osaamistavoitteet: Kurssin käynyt osaa ohjata Pyhän tanssin ryhmiä ja luoda ohjaukselleen teoreettisen pohjan sekä taiteellisen ja käytännön toteutuksen. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa liturgista tanssia jumalanpalveluksissa.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 290 €/viikonloppu, yhteensä 1160 €
Täysihoito: ei täysihoitoa. Osallistuja huolehtii majoituksesta itse.
Muut kustannukset: Matkakustannukset
Tiedustelut: teologian maisteri, erityisopettaja, tanssipedagogi Tiina Sara-aho saraaho@gmail.com 050 4906014
Lisätietoja: Koulutusviikonloput (4), kirjallisuus, kirjalliset tehtävät, harjoitusryhmä, etätehtävät.
Linkki kotisivulle: www.meditatiivinenpyhatanssi.com
www.meditatiivinenpyhatanssi.com
Toteuttaja: Meditatiivisen pyhän tanssin yhdistys ry