Pyhiinvaellus Vadstenaan

​Pyhiinvaellus Vadstenaan tarjoaa mahdollisuuden perehtyä pyhiinvaeltamiseen kristillisen spiritualiteetin harjoittamisen muotona ja kulttuurisena ilmiönä tutustumalla ja osallistumalla Ruotsin Vadstenan pyhiinvaelluskeskuksen elämään. Opintomatkalla tutustutaan myös Ruotsin kirkon suomalaistyön kautta Ruotsin kirkon pyhiinvaellustoimintaan.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Muut
Aika ja paikka: 19.–23.4.2022. Lähtö Turku-Tukholma -lautalla tiistai-iltana 19.4.2022, paluu Turkuun aamulla 23.4.2022. Ennakkowebinaari 8.4.2022.
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Juha Tanska, juha.tanska@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• ymmärtää pyhiinvaellusta kokonaisvaltaisena ilmiönä.
  • hahmottaa suomalaisen pyhiinvaellustoiminnan osana eurooppalaista kontekstia.
  • osaa soveltaa opintomatkan virikkeitä omassa toimintaympäristössään.

Lisätietoja: ​​Pyhiinvaellus Vadstenaan toteutetaan yhteistyössä Hiljaisuuden Ystävät ry:n, Tuomasyhteisön ja Turun pyhiinvaelluskeskuksen sekä Ruotsin kirkon suomalaistyön kanssa. Opintomatka tehdään 19.–23.4.2022. Matkaa edeltää valmistava verkkotapaaminen. Matka sopii jatkokoulutukseksi pyhiinvaelluskoulutuksen käyneille ja orientaatiojaksoksi pyhiinvaelluskoulutukseen vuonna 2023 hakeutuville, sekä pyhiinvaellustoiminnasta kiinnostuneille.
Kieli: Suomi Ruotsi
Osallistumismaksu: 550-600 €. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää puolihoidon (aamupala ja yksi lämmin ateria päivässä).
Muut kustannukset: Majoitus Vadstenan pyhiinvaelluskeskuksen vierasmajassa useamman hengen huoneissa. Hotellimajoitus lisämaksusta.
Kustannusten lisätiedot: toimisto@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200
Tiedustelut kustannuksista: tomisto@hiljaisuudenystavat.fi, 045 343 0200
Tiedustelut sisältö: Juha Tanska, juha.tanska@hiljaisuudenystavat.fi, p. 045 343 0200
Linkki kotisivulle: https://www.hiljaisuudenystavat.fi