Retriitinohjaajien verkostopäivä – teemana luontoretriitit

Verkostotapaaminen

Koulutuspäivä on tarkoitettu kaikille, ensisijaisesti mukaan kutsutaan Helsingin seurakuntien retriitinohjaajia (työntekijöille ja vapaaehtoisille) sekä kaikki retriitinohjauksesta kiinnostuneet. Teemana koulutuspäivässä on luontoretriitit ja luonnon käyttäminen hiljaisuuden apuvälineenä.

Tehtäväalue: Spiritualiteetti, Työnohjaus, konsultointi, ohjaus
Kohderyhmä: Papit, Opiskelijat, Nuorisotyönohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Perheneuvojat, Uudet työntekijät, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Muut, Diakonit ja diakonissat, Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät, Viestintätehtävissä toimivat, Lastenohjaajat
Aika ja paikka: 8.9.2022 klo 12-17, Helsingissä (paikka tarkentuu myöhemmin)
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.5.2022
Sähköposti-ilmoittautuminen: koulutus.helsinki@evl.fi
Lisätietoja: ​Kouluttajana Tuulikki Vuorela, jolla on pitkä kokemus erilaisten luontoretriittien järjestämisestä.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: ei osallistumismaksua
Täysihoito: ei täysihoitoa
Kustannusten lisätiedot: osallistuja vastaa itse mahdollisista matkakustannuksista