Säilytä innostus ja motivaatio työssä

Tunnetko työssäsi tylsistymistä tai kyynisyyttä? Onko työpäivässäsi kuormittavia tekijöitä? Kuinka löytää kadonnut ilo työtä kohtaan? Tästä kaksiosaisesta ja vuorovaikutteisesta etäkoulutuksesta saat uusia näkökulmia työelämään ja työhyvinvointiin innostavalla ja raikkaalla tavalla!

Koulutuksessa käsitellään työniloa, omaa asennetta ja jaksamista työelämässä. Tunnistamalla työhyvinvoinnin osatekijöitä ja omia vahvuuksia, osaat myös muokata työn eri osa-alueita. Voit vaikuttaa omaan toimintaasi siten, että oma jaksaminen lisääntyy, energisoidut ja työelämä tuntuu mielekkäämmältä.

Säilytä innostus ja motivaatio työssä -koulutus auttaa sinua ymmärtämään omaa käyttäytymistäsi, löytämään energiaa ja tasapainoa elämän eri osa-alueista sekä pohtimaan omaa suhdetta työhön.

Oletko miettinyt oman työnkuvan päivittämistä tai seuraavaa urasiirtoa? Tunnistamalla motiivisi osaat suunnata energiasi oikein ja säästyt aikaa vievältä pohdinnalta. Tervetuloa mukaan!

Koulutustyyppi: Vapaan sivistystyön koulutustarjonta, Verkkototeutus
Tehtäväalue: Työelämätaidot, Työsuojelu ja -hyvinvointi, Työnohjaus, konsultointi, ohjaus
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät, Hallinnon ja talouden työntekijät, Johtajat / lähijohtajat, Kanttorit, Keittiötoimen työntekijät, Kiinteistötoimen työntekijät, Kirkkoherranviraston työntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Perheneuvojat, Uudet työntekijät, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Viestintätehtävissä toimivat, Muut
Aika ja paikka: 7.-8.4.2022 klo 12–15, etäopetus
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.3.2022
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja
– osaa käyttää erilaisia välineitä oman ajattelun, työssä jaksamisen ja työn ilon hallinnassa.
– ymmärtää työntekijöiden erilaisuutta työpaikalla niin esimiehen kuin työntekijän näkökulmasta.
Lisätietoja:
Innosta ja innostu, to 7.4.
Ensimmäisessä osiossa pureudutaan työnilon ja työinnon kokemuksiin, työn vetovoimaan ja hyvinvointiin niin työntekijän kuin koko työyhteisön näkökulmasta. Pohditaan omaa suhdetta työhön erilaisten valmennuksellisten harjoitteiden kautta sekä avarretaan ajatuksia keskustelujen avulla.

Motivoi ja motivoidu, pe 8.4.
Mistä motivaatio syntyy ja miten sitä ylläpidetään? Steven Reissin motivaatioteoria osoittaa, kuinka 16 elämän perustarvetta voivat ilmetä ihmisten käyttäytymisessä. Teorian ymmärtäminen auttaa ymmärtämään paremmin myös läheisten (esim. työkavereiden ja perheenjäsenten) käyttäytymistä ja myös sitä mikä saa heidän käytöksessään nostamaan omaa ärsyyntymistä. Käydään läpi teorian keskeiset osatekijät ja pohditaan motiivien ilmenemistä omalla kohdalla.

Steven Reissin kehittämä motivaatioprofiili on yksi maailman tunnetuimmista motivaatiotyökaluista. Reilusti yli 100 000 ihmistä ympäri maapallon on tehnyt oman motivaatioprofiilinsa. Sitä on käytetty mm. työyhteisöjen, yksilöiden, urheilujoukkueiden valmennuksessa lisäämällä ymmärrystä omasta sekä muiden käyttäytymisestä. Tutkitusti motivaatioprofiili on suhteellisen pysyvä, joten samaa motivaatioprofiilia voi hyödyntää yksilö-, pari-, tiimi- ja organisaatiotarpeisiin.

Kouluttajat: Leena Ståhlberg (KM) ja Marjaana Herlevi (KM). Molemmat kouluttajat ovat valmentavan ohjauksen ammattilaisia sekä RMP-motivaatiovalmentajia. Heidät valittiin vuoden 2020 motivaatiovalmentajaksi. Lue lisää Leenasta ja Marjaanasta. www.opocoaching.fi/keita-me-olemme/

Osallistumismaksu: 149€
Täysihoito: 0€
Tiedustelut kustannuksista: Outi Savolainen, suunnittelija outi.savolainen(a)snellmanedu.fi p. 044 746 2846 tai asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi p. 044 746 2840