Sielunhoidon opintopäivät

(0,75 op)

​Sielunhoidon opintopäivät: Raamatun ihmiskäsitys sielunhoidon perustana

Oletko joskus kokenut, että evääsi loppuvat toista ihmistä kuunnellessa? Kaipaatko syvempää Jumalan sanan tuntemusta saadaksesi siitä apua myös sielunhoitajana. Meidät on luotu yhteyteen Luojaamme, toinen toisiimme ja luomakuntaan. Tämä on Raamatun ihmiskäsityksen perusta. Ihminen kamppailee synnin ja syyllisyyden kehässä, josta voi vapauttaa vain usko Kristukseen syntien sovittajana.

Tällä kurssilla saat rohkaisua sielunhoitajan tehtävääsi. Kun kuuntelet luoksesi tullutta, voit samalla pitää mielessäsi Raamatun ihmiskäsityksen keskeisen totuuden: ruumiin, hengen ja sielun erottamattoman yhteyden. Olemme armahdettuja syntisiä ja kannamme langenneen ihmiskunnan haavoja ja arpia koko minuudessamme. Jotkut haavat paranevat, jotkut eivät. Vasta kerran taivaassa Isän luona, kaikki on hyvin. Onneksi jo tässä ajassa Pyhä Henki lohduttaa ja rohkaisee Jumalan sanalla, jota sielunhoitajan on hyvä oppia käyttämään samoin kuin rukousta ja yksityistä rippiä.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Sielunhoito
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Nuorisotyönohjaajat, Opiskelijat, Papit, Perheneuvojat
Aika ja paikka: 11.-13.3.2022, Suomen Raamattuopisto, Kauniainen
Ilmoittautuminen viimeistään: 3.3.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: info@sro.fi
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja rohkaistuu käyttämään Raamattua sielunhoitokeskustelussa.
Lisätietoja: ​Koulutukseen kuuluu interaktiivisia luentoja ja keskustelukanavia sekä luettavaksi suositeltua aiheeseen liittyvää kirjallisuutta kuten Sons, R. Sielunhoidon sydämessä. Luther ja vapauttava usko. (Perussanoma. 2017. Kauniainen.) Koulutuksessa opettavat Suomen Raamattuopiston, muiden järjestöjen ja kirkon työssä olevat teologit.
Täysihoito: Täysihoito majoituksesta riippuen 89,00-170,00 €. Ateriapaketti 38 € (ei sisällä aamiaista ja iltapalaa). Ruoka- ja kahvilippuja myydään erikseen muualla majoittuville ja päiväkävijöille.
Tiedustelut kustannuksista: Suomen Raamattuopiston asiakaspalvelu, info@sro.fi, p. 09 5123 910
Tiedustelut sisältö: Marja-Kaarina Marttila, marja-kaarina.marttila@sro.fi, p. 045 650 4785
Linkki kotisivulle: https://raamattuopisto.fi/
Aineistoa: https://raamattuopisto.fi/shop