Sisäisen tanssin kauneus – intuitiivinen sisäisen viisauden työpaja

Takaisin

(0,50 op)

​Koulutus peruutettu.
​Inner Dance-työskentely tarkoittaa kokemuksellista, vapaata tilaa, jossa jokainen sukeltaa intuitiivisesti kuuntelemaan omaa viisauttaan.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Papit, Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Opiskelijat, Muut, Uudet työntekijät, Perheneuvojat
Aika ja paikka: 14.-15.9.2023, Helsinki (tarkentuu myöhemmin)
Ilmoittautumisen lisätiedot: Koulutus peruutettu.
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja

  • tuntee uudenlaisia hengellisiä työtapoja,
  • tuntee menetelmiä joilla vahvistaa omia sisäisiä vahvuuksiaan sekä kasvaa sisäisen viisauden kuuntelua hyvinvoinnin rakentamisessa,
  • tuntee uushenkisiä työskentelytapoja.

Lisätietoja: ​​Tule mukaan sisäiselle matkalle, jossa kehon oma viisaus johdattaa meidät kohti aitoa ydintämme sekä totuudellisempaa ja tietoisempaa elämää. Inner Dance-työskentely tarkoittaa kokemuksellista, vapaata tilaa, jossa jokainen sukeltaa intuitiivisesti kuuntelemaan omaa viisauttaan.

Kouluttaja Mari Rasimus on yksi Magnesia Festivalin perustajista, mindfulness-ohjaaja ja Inner Guidance -fasilitoija. Menetelmät ovat auttaneet Maria saamaan lukuisia elämänmullistavia oivalluksia ja nopeuttanut tietä kohti uudenlaista tiedostavampaa, kevyttä, iloista ja valoisaa tapaa elää. Menetelmässä voi olla myös mahdollisuus uudenlaiseen työskentelyotteeseen henkisistä teemoista seurakuntalaisten kanssa. Koulutuksessa tutustutaan menetelmään ja sen soveltamismahdollisuuksiin osana seurakuntatyötä.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 150
Täysihoito: ei täysihoitoa
Muut kustannukset: osallistuja huolehtii itse mahdollisista matka ja majoituskustannuksista
Tiedustelut kustannuksista: henri.jarvinen@evl.fi, 0503559294
Tiedustelut sisältö: henri.jarvinen@evl.fi, 050 3559294
Linkki kotisivulle: http://www.hiljainentila.fi/
Toteuttaja: Helsingin seurakuntayhtymä