Sisäisen tanssin kauneus – intuitiivinen sisäisen viisauden työpaja

(0,50 op)

​Inner Dance-työskentely tarkoittaa kokemuksellista, vapaata tilaa, jossa jokainen sukeltaa intuitiivisesti kuuntelemaan omaa viisauttaan.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Papit, Muut, Diakonit ja diakonissat, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 8.-9.3.2022, Helsinki (tarkempi paikka selviää myöhemmin)
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.12.2021
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko 15 osallistujaa
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja tuntee uudenlaisia hengellisiä työtapoja. Osallistuja tuntee menetelmiä joilla vahvistaa omia sisäisiä vahvuuksiaan sekä kasvaa sisäisen viisauden kuuntelua hyvinvoinnin rakentamisessa. Osallistuja tuntee uushenkisiä työskentelytapoja.

Lisätietoja: ​​​Tule mukaan sisäiselle matkalle, jossa kehon oma viisaus johdattaa meidät kohti aitoa ydintämme sekä totuudellisempaa ja tietoisempaa elämää. Inner Dance-työskentely tarkoittaa kokemuksellista, vapaata tilaa, jossa jokainen sukeltaa intuitiivisesti kuuntelemaan omaa viisauttaan.
Kouluttaja Mari Rasimus on yksi Magnesia Festivalin perustajista, mindfulness-ohjaaja ja Inner Guidance -fasilitoija. Menetelmät ovat auttaneet Maria saamaan lukuisia elämänmullistavia oivalluksia ja nopeuttanut tietä kohti uudenlaista tiedostavampaa, kevyttä, iloista ja valoisaa tapaa elää. Menetelmässä voi olla myös mahdollisuus uudenlaiseen työskentelyotteeseen henkisistä teemoista seurakuntalaisten kanssa. Kurssilla tutustutaan menetelmään ja sen soveltamismahdollisuuksiin osana seurakuntatyötä.

Osallistumismaksu: 120
Täysihoito: Ei ole
Kustannusten lisätiedot: Osallistuja huolehtii itse majoituksesta, matkakustannuksista ja ruokailukustannuksista
Tiedustelut kustannuksista: henri.jarvinen@evl.fi