Somepolulla 12-14 -vuotiaiden kanssa

​Miten voin käyttää some- ja verkkoympäristöjä 12-14 -vuotiaiden kanssa? Miten digitaalisuus voisi liittyä Polkuun? Tule pohtimaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea somepolulta voit löytää omaan työhösi!

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Nuorisotyönohjaajat, Lastenohjaajat
Aika ja paikka: 10-11.5.2022, Helsinki ja 2.11.2022, verkko
Ilmoittautuminen viimeistään: 12.4.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• tuntee 12-14 -vuotiaille suunnattuja sosiaalisen median palveluita ja verkkoalustoja sekä hyödyntää niitä nuorten kanssa toimittaessa.
  • tuntee 12-14 -vuotiaiden ja heidän perheidensä digihyvinvoinnin perusteita ja osaa soveltaa työssään digihyvinvointiin liittyviä työkaluja.
Lisätietoja: ​Somepolulla 12-14 -vuotiaiden kanssa – koulutuksessa opit käyttämään some- ja verkkoympäristöjä omassa työssäsi. Pohdimme myös kuinka tuen nuoria kulkemaan verkossa turvallisesti ja miten voin itse toimia turvallisena aikuisena digitaalisissa ympäristöissä. Koulutuksessa tutustutaan myös 12-14 -vuotiaille suunnattuihin verkkopalveluihin.

Koulutuksen ensimmäinen osa toteutuu lähiopetuksena ja toinen osa verkossa. Kontaktiopetuspäivien välissä osallistuja tekee omassa seurakunnassaan digitaalisuuteen liittyvän tehtävän.

Täysihoito: Osallistujat vastaavat itse ruokailuista sekä mahdollisesti tarvitsemansa majoituksen varaamisesta ja kustannuksista.
Tiedustelut kustannuksista: koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi, 040 018 2278
Tiedustelut sisältö: Anna Kärri, anna.karri@lastenjanuortenkeskus.fi , 0447922389, Anita Ahtianen, anita.ahtiainen@lastenjanuortenkeskus.fi, 050 596 6039
Linkki kotisivulle: https://www.lastenjanuortenkeskus.fi/
Aineistoa: https://koulutukset.lastenjanuortenkeskus.fi/koulutukset/somepolulla2022/