Striimauksen perusteita

Takaisin

(0,50 op)

​Striimauksen perusteita sukeltaa suoralähetysten maailmaan seurakunnan ja kaikuisten kirkkotilojen erityistarpeiden näkökulmasta.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Vapaan sivistystyön koulutustarjonta, Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Papit, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 23.-24.1.2024, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 11.12.2023
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja tuntee suoralähetysten laite- ym. vaatimuksia ja osaa käyttää suoralähetyksissä tarvittavia laitteita. Osallistuja ymmärtää kuvakerronnan, äänenlaadun ja graafisen elävöittämisen perusteita.
Lisätietoja: ​Kahden päivän aikana käsitellään suoralähetyksissä tarvittavia tietoja ja taitoja, tutustutaan kuvakerronnan ja hyvän äänenlaadun perusteisiin.
Aiheina ovat suoralähetyslaitteiston minimivaatimukset, yhteensopivuudet ja kustannusarviot; puheen ja eri akustisten instrumenttien mikitys lähetyksiin; äänen ominaisuudet, äänenlaatu sekä äänen toisto ja tarkkailu; kuvakulmat sekä kuvakerronnan perusteet elävässä kuvassa sekä lähetyksen tekeminen graafisin elementein. Jos haluat lisäosaamista, tule Striimaus sujuvaksi -koulutukseen 29.-30.10.2024.
Kouluttajat: nuorisotyönohjaaja Toni Launonen, musiikinopettaja Ari Kauppinen JKO:lta ja Elias Mäenpää Virtuaalikirkosta.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 250 € sisältäen kahvit ja ateriat
Täysihoito: Majoitushinta on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Aamiainen erillishintaan saatavuuden mukaan. Muutosoikeus pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776
Linkki kotisivulle: https://jko.fi/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto