Striimaus sujuvaksi

Takaisin

(0,50 op)

​​Striimaus sujuvaksi koulutus sukeltaa syvälle suoralähetysten maailmaan seurakunnan ja kaikuisten kirkkotilojen erityistarpeiden näkökulmasta.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Viestintätehtävissä toimivat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Nuorisotyönohjaajat, Papit, Diakonit ja diakonissat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 24.-.25.1.2023, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 23.12.2022
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja tuntee suoralähetysten laite- ym. vaatimuksia ja osaa toteuttaa suoralähetyksen. Osallistuja tuntee kuvakerronnan, äänenlaadun ja graafisen elävöittämisen perusteet.
Lisätietoja: Kahden päivän aikana käsitellään suoralähetyksissä tarvittavia tietoja ja taitoja, tutustutaan kuvakerronnan perusteisiin ja hyvän äänenlaadun saloihin sekä toteutetaan testistriimilähetys alusta loppuun saakka. Jokainen osallistuja tekee suoralähetyksen ja osaa ennakoida ongelmatilanteet ja selvitä niistä.

Aiheina ovat suoralähetyslaitteiston minimivaatimukset, yhteensopivuudet ja kustannusarviot; puheen ja eri akustisten instrumenttien mikitys lähetyksiin; äänen ominaisuudet, äänenlaatu sekä äänen toisto ja tarkkailu; kuvakulmat ja kuvakerronnan perusteet elävässä kuvassa sekä lähetyksen elävöittäminen graafisin elementein; lähetys- ja kuvausyhteistyön tekeminen seurakuntaorganisaatiossa. Kouluttajat: nuorisotyönohjaaja Toni Launonen, viestinnän ammattilainen Heikki Impiö, musiikinopettaja Ari Kauppinen ja Elias Mäenpää Virtuaalikirkosta.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 250 €
Täysihoito: Majoitushintana on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776
Linkki kotisivulle: https://www.jko.fi/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto