Surevan kohtaaminen

(0,50 op)

​​Tarvitsetko valmiuksia kohdata surevia ja ymmärtää surun ja surutyön perusteita?

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kirkonpalvelustyö, Sielunhoito
Kohderyhmä: Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Kanttorit
Aika ja paikka: 14.-15.11.2023, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 13.10.2023
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa soveltaa surevan kohtaamisessa surutyön perusteita.
Lisätietoja: Koulutuksessa rohkaistut kohtaamaan ja tukemaan surevia sekä ymmärrät suremisen ja surutyön perusluonnetta. Ennakkotehtävään ja vuorovaikutteiseen keskusteluun pohjautuvan koulutusmenetelmän keinoin pohdit ja arvioit hyviä tapoja kohdata surevia omaisia. Koulutuksessa käsitellään erityyppisten kuolemien aiheuttamaa surua, sekä tutustutaan asiakaspalvelun ja palveluohjauksen näkökulmasta siihen, mitä ohjatuissa sururyhmissä tapahtuu.
Täysihoito: Majoitushintana on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776