#tehdäänyhdessä#messu 2019

DEK/V Diakonian erityiskoulutuksen valinnainen moduuli, EK/M Muu valinnainen moduuli, JEK/V Jumalanpalveluselämän erityiskoulutuksen valinnainen moduuli, KEK/V Kasvatuksen erityiskoulutuksen valinnainen moduuli , MEK/V Musiikin erityiskoulutuksen valinnainen moduuli, YP/V Ylemmän pastoraalitutkinnon valinnainen moduuli
Ilmoittautumisaikaa jatkettu

Nyt on mahdollisuus tarjota seurakunnan työyhteisölle moniammatillista jumalanpalveluskoulutusta. #tehdäänyhdessä #messu koulutus on tarkoitettu suntioille, lastenohjaajille, nuorisotyönohjaajille, diakoneille, kanttoreille ja papeille. Jumalanpalveluselämän kehittäminen moniammatillisessa tiimissä on innostavaa, luovaa ja tuloksellista. Moniammatillisten messukoulutusten kautta hyvä leviää seurakunnasta toiseen.

Koulutusrakenne: Kirkon erityiskoulutus
Tehtäväalue: jumalanpalveluselämä ja julistus
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, kanttorit, kirkonpalvelutyö (suntiot ja vahtimestarit), lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 3.-5.4. ja 27.-29.11.2019, Kirkon koulutuskeskus, Järvenpää
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuminen päättynyt. Koulutus on täynnä.
Osaamistavoitteet: Osallistuja- osaa toimia innostavasti ja luovasti moniammatillisessa messutiimissä- osaa kehittää seurakuntansa jumalanpalveluselämää kaiken ikäisten seurakuntalaisten osallisuuden näkökulmasta
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 120 €/jakso
Täysihoito: 216 €/jakso
Muut kustannukset: matkat
Kustannusten lisätieto: Pelkät ruokailut ei-majoittujille 68 €/jakso.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Tiedustelut: Juhani Holma juhani.holma@evl.fi 050 3268259
Lisätietoja: Koulutuksen hyöty seurakunnalle on paras silloin, jos siihen osallistutaan moniammatillisena tiiminä. Toki yksinkin voi tulla. Koulutus on Diakonian (DEK 25 op), Jumalanpalveluselämän (JEK 30 op), Musiikin (MEK 30 op) ja Kasvatuksen (KEK 25 op) erityiskoulutusten valinnainen moduuli sekä sen voi liittää ylemmän pastoraalitutkinnon HOPS:iin. Lisäksi sen voi sopien liittää Kansainvälisen työn molempiin erityiskoulutuksiin (KTE, KTEL) sekä Yhteisötyön erityiskouluksen (YTEK) valinnaiseksi moduuliksi. Tähän moduuliin voi osallistua yksittäisenä koulutuksena, vaikka ei suorittaisi erityiskoulutusta kokonaisuutena. Lisätietoja moduulien valinnasta ja kirkon erityiskoulutuksista sakasti.evl.fi/erityiskoulutus.
Linkki kotisivulle: http://sakasti.evl.fi/erityiskoulutus
Toteuttaja: Kirkon koulutuskeskus