Teologiset opintopäivät

Takaisin

(0,75 op)

​​Kristinusko on parasta

Tänä päivänä monet pitävät kristinuskoa lähinnä historiallisten vääryyksien aiheuttajana ja sorron välineenä. Se on pahoin vääristynyt kuva. Kristinusko on parasta, mitä maailmalle on tapahtunut ja se on parasta, mitä jokaiselle yksilölle voi tapahtua. Perusta-lehden teologipäivillä pohdimme kaikkea sitä hyvää, jota kristinusko on tuonut niin yksilöille, yhteisöille kuin yhteiskunnillekin.

Koulutuksen laajuus on 21 x 45min (0,75op). Tapahtuman pääpuhujana on etäyhteyksin australialainen teologi John Kleinig. Hän toimi ennen eläköitymistään 27 vuotta Australian luterilaisen opiston lehtorina Adelaidessa ja vieraili luennoitsijana myös lukuisissa yliopistoissa ja seminaareissa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Kaakkois-Aasiassa ja Etelä-Afrikassa. Hän on koulutukseltaan Vanhan testamentin eksegeetti, mutta on tutkimuksissaan perehtynyt lisäksi jumalanpalvelukseen ja luterilaiseen spiritualiteettiin.

Tarkempi ohjelma löytyy syksyllä 2021 Suomen Raamattuopiston sivuilta osoitteessa https://raamattuopisto.fi/top

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Spiritualiteetti, Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä: Papit, Diakonit ja diakonissat
Aika ja paikka: 3.-5.1.2022 Suomen Raamattuopisto, Kauniainen
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.12.2021
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: info@sro.fi
Osaamistavoitteet: Osallistuja

  • tuntee ajankohtaista keskustelua, jota juutalaiskristillisen ja muiden todellisuuskäsitysten ja ideologioiden välisestä paremmuudesta käydään
  • tuntee uusinta teologista tutkimusta ja keskustelua, ja osaa soveltaa sitä työhönsä
Lisätietoja: Teologiset opintopäivät järjestetään hybriditapahtumana. Ne, jotka eivät pääse paikan päälle Kauniaisiin, voivat osallistua tapahtumaan verkossa.
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 89 €
Täysihoito: Täysihoito majoituksesta riippuen 98,00-184,00 €. Päivien ateriapaketti 48,00 € sisältäen muut ohjelman mukaiset ateriat paitsi ei aamiaisia eikä iltapaloja. Ruokalippuja voi ostaa myös erikseen.
Tiedustelut kustannuksista: Suomen Raamattuopiston vastaanotto, info@sro.fi, p. 09 512 3910
Tiedustelut sisältö: Veli-Matti Kujala, veli-matti.kujala@sro.fi, p. 09 5123 9119
Linkki kotisivulle: https://raamattuopisto.fi/
Aineistoa: https://raamattuopisto.fi/top/
Toteuttaja: Suomen Raamattuopisto
Yhteistyökumppanit: Teologinen aikakausijulkaisu Perusta, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ja Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys