Toimistohenkilöstö osana kehittyvää seurakuntaa

(0,50 op)

Seurakunnissa ja toimintaympäristöissä tapahtuvat muutokset koskevat koko työyhteisöä ja jokaisen osaamista tarvitaan muutosten toteuttamisessa.

Millä tavalla työyhteisösi muutokset vaikuttavat sinun työhösi? Tunnistatko itse oman työsi merkityksen seurakunnan yhteisessä kehittämisessä – entä miten saada se näkyviin myös muille?

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Hallinto ja talous
Kohderyhmä: Kirkkoherranviraston työntekijät, Hallinnon ja talouden työntekijät
Aika ja paikka: Oulu 15.-16.9.2022, Original Sokos Hotel Arina, Oulu
Ilmoittautuminen viimeistään: 15.8.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• tunnistaa seurakuntatyöyhteisöjen ajankohtaisia muutoksia ja oman työnsä roolia niissä

Lisätietoja: ​Koulutuksessa käsitellään toimistohenkilöstön tehtävää osana seurakunnan työyhteisöä ja tutustutaan erilaisiin kehittämisen välineisiin, joita voi hyödyntää seurakuntien toimintaympäristön muutoksissa.

Koulutus sisältää luentoja ja ryhmätyöskentelyä.

Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ohjelmassa mainitut ateriat. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Kustannusten lisätiedot: Osallistumismaksu sisältää ohjelmassa mainitut ateriat. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Kouluttaja Sami Lahtiluoma, sami.lahtiluoma@kirkkopalvelut.fi, p. 040 592 2197
Linkki kotisivulle: https://www.seurakuntaopisto.fi/
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto