Totuus – Teologinen symposiumi

Verkostotapaaminen

Vuoden 2022 symposiumin teemana on "Totuus". Aihetta lähestytään katsomusten vuoropuhelun, tieteen, taiteen, yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja politiikan näkökulmista

Tehtäväalue: Muu
Kohderyhmä: Papit, Viestintätehtävissä toimivat, Muut
Aika ja paikka: 14. – 15.2.2022 Joensuu
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.1.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumissivusto aukeaa myöhemmin vuonna 2021.
Lisätietoja: Järjestyksessään yhdeksäs teologinen symposiumi järjestetään vuonna 2022 Joensuussa aiheella Totuus. Kyse on Karjalan teologisen seuran (KTS) järjestämästä kaksipäiväisestä tapahtumasta Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. KTS on Joensuusta ja kiinteästi teologian osastosta käsin toimiva tieteellinen seura, joka edistää teologiseen tutkimukseen pohjautuvaa ja yhteiskunnallisesti merkityksellistä keskustelua.

Vuorovuosin järjestettävä symposiumi kokoaa yhteen 250-300 henkeä ja on teologian alan suurin toistuva kansallinen tieteellisen profiilin tapahtuma. Puhujat ovat eri alojen asiantuntijoita yhteiskunnan, yliopiston ja kirkkojen piiristä. Tapahtuma on yleisölle avoimen, kuulijoista valtaosa tulee kuitenkin yliopistosta ja kirkoista.​​Symposiumi on avoin ja suunnattu kaikille kiinnostuneille. Symposiumin alustava ohjelma valmistuu kevään 2022 kuluessa ja päivitetään seuran verkkosivuille.

Kieli: Suomi Ruotsi Englanti Englanti
Osallistumismaksu: 20e/osallistuja. Seuran jäsenille ilmainen, samoin kannatusjäsenien (tuomiokapitulit ja seurakunnat) työntekijöillä, Itä-Suomen yliopiston opiskelijat, jatko-opiskelijat ja henkilökunta
Täysihoito: Osallistuja hoitaa itse ruokailut ja majoituksen.
Tiedustelut kustannuksista: niina.pehkonen@evl.fi, p. 0400-132980
Tiedustelut sisältö: niina.pehkonen@evl.fi, p. 0400-132980
Linkki kotisivulle: https://www.karjalanteologinenseura.fi/symposiumi-2022/
Toteuttaja: Karjalan teologinen seura