Tulevaisuus ja toivo – ympäristömuutosten kohtaaminen nuorten kanssa

​Lapset ja nuoret ovat huolissaan maapallon tulevaisuudesta. Miten käsitellä nuorten kanssa ilmastonmuutosta ja luoda toivoa tulevaisuuteen? Laajenna osaamistasi ympäristömuutoksiin vaikuttamisesta nuorten kanssa. ​

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Kestävä kehitys ja ympäristö
Kohderyhmä: Nuorisotyönohjaajat, Papit, Muut
Aika ja paikka: 4.-5.4.2022 Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 19.2.2022
Osaamistavoitteet:
Osallistuja

• ​​tunnistaa ilmastonmuutoksen vaikutukset ihmisten elämään ja erityisesti nuoriin.
  • osaa käyttää monipuolisia työvälineitä ja toimintamalleja, jotka vahvistavat nuorten toivoa tulevaisuuteen.
Lisätietoja: ​Koulutuksessa perehdytään tulevaisuuden ympäristöhaasteisiin ja ilmastokasvatuksen periaatteisiin toivon rakentamisen näkökulmasta. Toivo saa ihmisen liikkeelle ja siksi se on tärkeää myös ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Koulutuksessa ympäristömuutoksia lähestytään mielen reaktioiden, yhteisöllisyyden, toiminnan ja vaikuttamisen sekä seurakunnan olemuksen näkökulmasta. Koulutuksessa otetaan haltuun erilaisia toimintamalleja kohdata nuorten reaktiot ja opitaan vahvistamaan nuorten omistajuutta tulevaisuuden muutoksentekijöinä.

Koulutukseen kuuluu kaksi kontaktipäivää ja orientoiva tehtävä.

Täysihoito: Täysihoito 2 hengen huoneessa 83€.
Kustannusten lisätiedot: Täysihoito 1 hengen huoneessa 103€. Pelkkä ateriapaketti 22€. Erityisruokavalioiden lisähinnasta tiedustelut koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi. Lisähinta ei koske gluteiinitonta, laktoositonta, eikä kasvisruokavalioita.
Tiedustelut kustannuksista: Suvielise Nurmi, suvielise.nurmi@lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 357030
Tiedustelut sisältö: Suvielise Nurmi, suvielise.nurmi@lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 357030
Linkki kotisivulle: https://www.lastenjanuortenkeskus.fi/
Aineistoa: https://koulutukset.lastenjanuortenkeskus.fi/koulutukset/tulevaisuus-toivo2022/