Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 

Takaisin

(180 osp)

Mietitkö kirkon toimintaympäristön muutoksia ja miten niihin pitäisi reagoida? Pohditaanko seurakunnassasi, miten seurakuntalaisten toiveet ja odotukset saadaan selville ja miten niihin voisi paremmin vastata? Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinossa hankit menetelmiä työyhteisön, tuotteiden ja palveluiden uudistamiseen ja kehittämiseen.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on valmennusta työyhteisön innovaattoriksi. Koulutus innostaa tarkastelemaan oman työn sisältöä ja merkitystä sekä arvioimaan niitä uudelleen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Koulutus tuottaa osaamista erilaisten innovatiivisten ratkaisujen ja palvelujen tuotteistamiseen, viestintään ja markkinointiin. Innovaattori-valmennus kehittää valmiuksia tiimityöskentelyyn ja edistää yhteisen tavoitteen jäsentymistä toiminnaksi ja helpommin saavutettaviksi palveluiksi. 

Koulutustyyppi: Ammatillisten oppilaitosten koulutustarjonta
Tehtäväalue: Työelämätaidot
Lisätietoja: ​Koulutus sopii hyvin sekä seurakuntien että järjestöjen toiminnan kehittämiseen. Jos koulutusryhmä koostuu yhden tai kahden organisaation henkilöstöstä, räätälöimme koulutuksen juuri teidän tarpeitanne varten. Asiantuntijoiden luennoille voivat osallistua kaikki työyhteisön jäsenet.    Tutkintoon johtava koulutus koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta, henkilö- ja ryhmäkohtaisesta ohjauksesta sekä osaamisen näytöistä omassa työ- ja toimintaympäristössä aitojen tuotteiden tai palvelujen kehittämisen kautta.  
Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.  

Kieli: Suomi
Tiedustelut kustannuksista: Carita Sirkka, carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi 
Tiedustelut sisältö: Carita Sirkka, carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi  Tuulikki Harju-Hytönen, p. 040 529 6615, tuulikki.harju-hytonen@seurakuntaopisto.fi Lisätietoja oppisopimuksesta: Elisa Sovelius, elisa.sovelius@seurakuntaopisto.fi 
Linkki kotisivulle: https://www.seurakuntaopisto.f
Aineistoa: https://www.seurakuntaopisto.fi/koulutustarjonta/ammattitutkinnot/tuotekehitystyon-erikoisammattitutkinto/
Toteuttaja: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto