Turun arkkihiippakunnan diakonian ja Kirkon Ulkomaanavun ajankohtaispäivä

Takaisin

Ajankohtaispäivässä jäsennät Kirkon Ulkomaanavun toimintaa seurakuntien kansainvälisen diakonian toteuttajana uusimman tiedon pohjalta. Vahvistat yhteyttäsi KUA:n globaaliin verkostoon. Löydät käyttöösi seurakunnan toimintaan sopivia toimintamalleja ja materiaaleja.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Diakonia ja yhteiskunta, Vapaaehtoistoiminta
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 2.2.2023 klo 10-15 Turun Henrikinseurakunnassa
Ilmoittautuminen viimeistään: 24.1.2023
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja tuntee Kirkon Ulkomaanavun toimintaa maailmalla ja Suomessa ja tunnistaa kansainvälisen diakonian globaaleja ilmiöitä. Osallistuja osaa käyttää KUA:n materiaaleja monipuolisesti seurakunnan kansainvälisen diakonian toteuttamisessa.
Lisätietoja: ​Turun arkkihiippakunnan päivässä yhdistyy KUA:n ajankohtaispäivä ja hiippakunnallinen diakoniatyön ajankohtaispäivä. Aamupäivän ohjelma on yhteistä, iltapäivällä voit paneutua diakoniatyöntekijöiden erityiskysymyksiin tai kansainväliseen diakoniaan. Päivä vahvistaa diakonian osaamista ja innostaa yhteisvastuukeräyksen toteuttamiseen. Päivän ohjelma julkaistaan KUA:n verkkosivuilla n. 1 kk ennen koulutuksen ajankohtaa.Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa kahdeksan ajankohtaispäivää vuodessa, yhden jokaisessa hiippakunnassa. Jokaisen päivän sisältö on erilainen riippuen siitä mikä teema on valittu. Teema valitaan yhdessä KUA:n järjestävän seurakunnan, hiippakunnan sekä hiippakunnan KUA-yhteyshenkilötyöryhmän jäsenten kesken.
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: Maksuton
Täysihoito: Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa ohjelmaan sisältyvän lounaan ja kahvit
Tiedustelut kustannuksista: juhana.malme@kua.fi
Tiedustelut sisältö: Anssi Nurmi, anssi.nurmi@evl.fi, 040 178 2616 ja Juhana Malme, juhana.malme@kua.fi, 050 477 9093
Linkki kotisivulle: https://www.kirkonulkomaanapu.fi/
Toteuttaja: Kirkon Ulkomaanapu
Yhteistyökumppanit: Turun arkkihiippakunta ja Henrikin seurakunta