Valmentaudu eläkkeelle – luovasti uuteen elämänvaiheeseen!

(0,50 op)

Eläkkeelle siirtyminen on suuri askel. Miten sinä voit valmistautua tähän uuteen elämänvaiheeseen?

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Työsuojelu ja -hyvinvointi, Elämänvaiheet ja hyvinvointi, Työelämätaidot
Kohderyhmä: Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Kirkkoherranviraston työntekijät, Keittiötoimen työntekijät, Kiinteistötoimen työntekijät, Hallinnon ja talouden työntekijät, Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät
Aika ja paikka: 18.-19.3.2025 Jyväskylä
Ilmoittautuminen viimeistään: 17.2.2025
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: Osallistuja tiedostaa eläkkeelle siirtymisen lähestyessä ja aikana itselleen merkittäviä kysymyksiä, valmistautuu elämäntilanteen muutoksiin ja ymmärtää mielen hyvinvoinnin lainalaisuudet. Osallistuja tunnistaa keinoja, joilla huolehtii työprosessien jatkuvuudesta.
Lisätietoja: Koulutuksessa hankit tietoa aktiivisena vanhenemisesta sekä elämänkulun suunnittelusta vanhuuden kynnyksellä. Sinulla on mahdollisuus ennakoida ja prosessoida eläköitymisen muutosta samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Hyvän vanhenemisen, tavoitteiden ja elämänkulun ennakoinnin tutkijatohtori Milla Saajanahon, Gerontologian tutkimuskeskus, kanssa käsittelet eläkkeelle siirtymisen tuomia yksilöllisiä muutoksia, mahdollisuuksia ja uhkia. Koulutuksessa on mukana myös kirkon eläkeasioista vastaava Kevan kouluttaja.
Osallistumismaksu: 250 € sisältäen kahvit ja ateriat
Täysihoito: Majoitushinta on 2hh huone 45 €/hlö/yö sisältäen aamiaisen ja 1hh huone 65 €/yö sisältäen aamiaisen.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: 1.8.-30.10.2024 Mira Piispa, mira.piispa@jko.fi, 050 3899 680 ja 31.10.2024 alkaen Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776
Linkki kotisivulle: https://jko.fi
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto