Valokuva ja video somessa

(0,50 op)

​Miten tuotan videon? Miten valaistus ja äänenlaatu vaikuttavat videon sisältöön?

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Viestintätehtävissä toimivat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Kanttorit, Nuorisotyönohjaajat, Diakonit ja diakonissat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 5.-6.3.2024, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 5.2.2024
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa tehdä kevyellä toteutuksella videoita seurakunnan viestinnän käyttöön. Osallistuja ymmärtää valo- ja videokuvaamisen teknisiä periaatteita.
Lisätietoja: Koulutus koostuu seuraavista aihealueista

• kuvaamisen lainalaisuudet: tekniset välineet, valaistus, sommittelu/käsikirjoittaminen, liike ja lisäksi parhaat edulliset kikkakolmoset myös kaikuviin kirkkotiloihin

• studiokuvaus / hyvä studiosommittelu

• kuva ja video eri somekanavissa (videopalvelut, Facebook, Instagram (Stories) / livelähetysten tekemien) hyvä, jopa viraaliksi leviävä kuva tai videopätkä (kuvien analysointia)

• livelähetyksessä kameran takana / livelähetyksessä esiintyjänä tai juontajana

Kouluttajana on PastoriPuhto eli someen videoita tekevä srk-pastori Juho Puhto.

Osallistumismaksu: 250 € sisältäen kahvit ja ateriat
Täysihoito: Majoitushinta on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Aamiainen erillishintaan saatavuuden mukaan. Muutosoikeus pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776