Valokuva ja video somessa

(0,50 op)

​​Miten tuotan videot? Miten kuvan ja videon sisältöön vaikuttavat valaistus ja äänenlaatu ym tekniset lainalaisuudet?

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä
Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Viestintätehtävissä toimivat, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Nuorisotyönohjaajat, Papit, Kanttorit, Diakonit ja diakonissat
Aika ja paikka: 14.-15.3.2022, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 14.2.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa tehdä kevyellä toteutuksella videon seurakunnan viestinnän käyttöön ja ymmärtää valo- ja videokuvaamisen sekä livelähetyksen tekniset periaatteet.
Lisätietoja: ​Kahden päivän koulutuksessa voit paneutua valo- ja videokuvaukseen. Kouluttajana Pastori Puhto eli someen videoita tekevä srk-pastori Juho Puhto.
Koulutus koostuu seuraavista aihealueista;
– kuvaamisen lainalaisuudet: tekniset välineet, valaistus, sommittelu/käsikirjoittaminen, liike ja lisäksi parhaat, edulliset kikkakolmoset myös kaikuviin kirkkotiloihin
– studiokuvaus / hyvä studiosommittelu
– kuva ja video eri somekanavissa (videopalvelut, Facebook, Instagram (Stories) / livelähetysten tekeminen)
– hyvä, jopa viraaliksi leviävä kuva tai videopätkä (kuvien analysointia)
– livelähetyksessä kameran takana / livelähetyksessä esiintyjänä tai juontajana

Täysihoito: Majoitushintana on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776