Vapaa pianosäestys II

Takaisin

(0,50 op)

Yhteislaulujen säestäminen on monipuolinen taito, jossa pääsee alkuun perusteilla, mutta uutta opittavaa on loputtomasti! Tässä koulutuksessa kehitetään taitoa luoda toimivia ja monipuolisia yhteislaulusäestyksiä ja kykyä toimia säestäjänä. Kouluttajat ovat kokeneita hengellisen musiikin ammattilaisia. He antavat myös yksilöllisiä osallistujan tasolle sopivia vinkkejä seuraavista askeleista.

Koulutus soveltuu jokaiselle, joka haluaa oppia säestämään lauluja pianolla tai haluaa kehittyä säestäjänä.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Musiikki
Kohderyhmä: Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lastenohjaajat, Kanttorit
Aika ja paikka: 22.-23.4.2025 Vivamontie 2, 08200 Lohja
Ilmoittautuminen viimeistään: 10.4.2025
Sähköposti-ilmoittautuminen: vivamo@sana.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautuessasi s-postin kautta tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puh.nro, ammattinimike, ruokavalio, majoitus 1hh vai 2hh huoneessa.
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa luoda sointumerkkien pohjalta hengellisen musiikin yhteislauluun sopivia säestyksiä ja komppeja. Osallistuja pystyy toimimaan säestäjänä.
Lisätietoja:

Vapaa pianosäestys muodostuu kahdesta jaksosta, joihin ilmoittaudutaan erikseen. II-jaksolla harjoitellaan käytännössä I-jaksolla opittuja vapaan säestyksen perusteita, sointumerkeistä soittamista ja komppaamista sekä yhteislaulujen säestämistä.

Osallistuja saa myös tasonsa mukaista yksityisopetusta. Suositeltavaa on harjoitella omatoimisesti lähijaksojen välissä, jotta saa opetuksesta parhaan hyödyn. Halutessaan voi osallistua myös vain toiseen jaksoista.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 125 € (sis. kirjallisen aineiston ja opetuksen)
Täysihoito: Alkaen 112 € (sis.liinavaatteet – huom! hintamuutokset mahdollisia)
Kustannusten lisätiedot: Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 7pv ennen kurssin alkua, myöhemmin peruutetuista perimme puolet kurssimaksusta. Kokonaan peruuttamatta jättämisestä perimme koko summan.
Tiedustelut kustannuksista: Vivamon vastaanotto vivamo@sana.fi 020 768 1760
Tiedustelut sisältö: Vivamon vastaanotto vivamo@sana.fi 020 768 1760
Linkki kotisivulle: https://www.vivamo.fi
Toteuttaja: Kansan Raamattuseura
Arkistointitunnus: KK20240506115648KO001865