Voimavaroja työhön

(0,50 op)

Kaipaatko keinoja parempaan työhyvinvointiin, sekä ilon ja voimavarojen löytämistä työhön? Tule mukaan etsimään ja löytämään yhdessä toisten kanssa henkisiä ja fyysisiä voimavaroja ja parempaa tasapainoa työhön ja arjen elämään!

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Elämänvaiheet ja hyvinvointi, Työelämätaidot, Työsuojelu ja -hyvinvointi
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät, Hallinnon ja talouden työntekijät, Kanttorit, Keittiötoimen työntekijät, Kiinteistötoimen työntekijät, Kirkkoherranviraston työntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Lastenohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Perheneuvojat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 3.-4.9.2025 Tampere
Ilmoittautuminen viimeistään: 4.8.2025
Osaamistavoitteet: Osallistuja

• osaa arvioida fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiinsa vaikuttavia tekijöitä.
  • tunnistaa työssä jaksamista tukevia voimavaroja.
Lisätietoja: Koulutus sisältää alustuksia ja yhdessä prosessointia, jossa hyödynnetään tietoa työhyvinvoinnin tekijöistä. Työskentelyissä on myös mukana kokonaisvaltaista oppimista edistäviä toiminnallisia tehtäviä, rentoutusta sekä hyvää terveyttä edistäviä harjoituksia.
Osallistumismaksu: Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 350 €, muut 390 €.
Täysihoito: 0 € Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse.
Kustannusten lisätiedot: Holiday Club Tampereen Kehräämöstä on varattu huonekiintiö. Varaukset sähköpostilla: ryhmat@holidayclub.fi Mainitse varauksen yhteydessä Holiday Club Tampere, koulutuksen ajankohta ja järjestäjä.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@step.fi
Tiedustelut sisältö: Anna-Leena Klemetti-Falenius, anna-leena.klemetti-falenius@step.fi
Linkki kotisivulle: https://step-opintokeskus.fi/
Toteuttaja: STEP-opintokeskus