Vuorovaikutus verkossa – läsnä myös etänä

Takaisin

(0,50 op)

​​Koulutus on suunnattu sinulle, joka työskentelet joko kokonaan tai osittain etänä tai haluat hyödyntää verkon työkaluja erilaisten lähitapaamisten yhteydessä. Pääset kokeilemaan erilaisia työtapoja ja sovelluksia, joiden avulla voit edistää ja monipuolistaa vuorovaikutusta verkossa.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Verkko-osaaminen, vuorovaikutus ja viestintä, Työelämätaidot
Kohderyhmä: Johtajat / lähijohtajat, Viestintätehtävissä toimivat, Nuorisotyönohjaajat
Aika ja paikka: 28.-29.4.2022
Ilmoittautuminen viimeistään: 27.3.2022
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja osaa hyödyntää erilaisia menetelmiä ja verkon sovelluksia vuorovaikutuksen edistämisessä.
Lisätietoja: Koulutus koostuu kahdesta lähipäivästä. Koulutukseen voi osallistua myös etänä. Verkon sovelluksista keskitytään pääosin peruskäytön osalta maksuttomiin sovelluksiin. Yhteistyö niiden avulla onnistuu, kun vain yksi ryhmästä kirjautuu käyttäjäksi. ​Niitä voi käyttää erilaisissa kokouksissa, esityksissä ja koulutustilanteissa videoneuvottelusovelluksista riippumatta. Lähes kaikki taidot ovat hyödynnettävissä myös lähitapaamisissa esimerkiksi ryhmän jäsenten älypuhelimien avulla. Koulutuksen aikana harjoitellaan myös verkon sovelluksia, jotka sopivat yhteisölliseen työskentelyyn tai joilla voi tehdä erilaisia kyselyitä.
Koulutus koostuu kahdesta verkkotapaamisesta ja yhdestä lähipäivästä. Verkon sovelluksista keskitytään pääosin peruskäytön osalta maksuttomiin sovelluksiin. Yhteistyö niiden avulla onnistuu, kun vain yksi ryhmästä kirjautuu käyttäjäksi.​Niitä voi käyttää erilaisissa kokouksissa, esityksissä ja koulutustilanteissa videoneuvottelusovelluksista riippumatta. Lähes kaikki taidot ovat hyödynnettävissä myös lähitapaamisissa esimerkiksi ryhmän jäsenten älypuhelimien avulla.Koulutuksen aikana harjoitellaan myös verkon sovelluksia, jotka sopivat yhteisölliseen työskentelyyn tai joilla voi tehdä erilaisia kyselyitä.
– 22.3.2022 Ensimmäisen webinaarin tavoitteena on kokeilla erilaisia työskentelytapoja ja sovelluksia osallistujan näkökulmasta. Sisältöinä ovat mm. etätyö, verkkotapaamisten toteutustavat ja webinaarin eri vaiheet.
– 29.3.2022 Lähipäivässä syvennetään osaamista verkkovuorovaikutuksesta ja yhteisöllisestä työskentelystä. Tuolloin jokainen luo tilin useaan sovellukseen ja harjoittelee niiden käyttöä oman työn näkökulmasta. Ryhmässä myös yhdessä ideoidaan sovellusten ja työtapojen hyödyntämismahdollisuuksia.
– 12.4.2022 Jälkimmäisessä webinaarissa jaetaan saatuja kokemuksia ja siellä on mahdollisuus kysymyksille, joita on herännyt. Saat myös vinkkejä eri videoneuvottelusovellusten monipuoliseen hyödyntämiseen.

Kouluttajana digipedagoginen asiantuntija KM, AmO Matleena Laakso.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 250 €
Täysihoito: Majoitushintana on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776
Linkki kotisivulle: https://www.jko.fi/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto