Yhteisvastuu-startti

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Muu
Kohderyhmä: Kanttorit, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Lastenohjaajat, Papit, Muut, Viestintätehtävissä toimivat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 10.11.2022, Tapiolan seurakunta
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.10.2021
Sähköposti-ilmoittautuminen: ilmo.espoo@evl.fi
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumistiedot: nimi, seurakunta/muu, työtehtävä, sähköpostiosoite, ruokavaliotiedot ja laskutusosoite, jos se on muu kuin seurakunnan Kipa-osoite.
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja tuntee Yhteisvastuukeräyksen vuosittaisen teeman ja keräyskohteet sekä osaa toteuttaa ja organisoida teeman mukaiset tapahtumat ja koulutuksen seurakunnassaan.
Lisätietoja: ​Koulutus on suunnattu seurakuntien työntekijöiden lisäksi vapaaehtoisille Yhteisvastuukeräyspäälliköille.
Osallistumismaksu: 20
Täysihoito: Päivän aikana tarjotaan aamukahvi ja lounas.
Muut kustannukset: Osallistuja vastaa itse matkakuluista.
Tiedustelut kustannuksista: carolina.koski@evl.fi
Tiedustelut sisältö: sirpa.tirri@evl.fi