Yhteisvastuustartti Helsingin hiippakunnassa

​ Yhteisvastuustartissa pääset kehittämään seurakuntasi Yhteisvastuutyötä ja saat tietoa vuoden keräyskohteista Suomessa ja maailman katastrofialueilla.
​Tutustu vuoden 2023 Yhteisvastuukeräyksen avustuskohteisiin ja ideoi keräyksen toteuttamisen mahdollisuuksia.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Diakonia ja yhteiskunta
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kirkkoherranviraston työntekijät, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Papit, Viestintätehtävissä toimivat
Aika ja paikka: 11.11.2022 klo 9-12 , Teams-kokous
Ilmoittautuminen viimeistään: 11.10.2022
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ilmoittautumisaika 30.8.-27.10.2021
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja tuntee Yhteisvastuukeräyksen vuosittaisen teeman ja keräyskohteet sekä osaa toteuttaa ja organisoida teeman mukaiset tapahtumat ja koulutuksen seurakunnassaan.
Lisätietoja: ​​​​Yhteisvastuukeräys puolustaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä ja hankkii varoja kotimaisen ja kansainvälisen diakonian rahoittamiseen. Yhteisvastuu on koko kirkon yhteinen työkalu kristillisen lähimmäisenrakkauden toteuttamiseen. Yhteisvastuukeräys tarjoaa seurakunnille ja sen jäsenille välineen kehittää ja toteuttaa kirkon toimintaan osallistavaa vapaaehtoistoimintaa.

Tiedustelut kustannuksista: reijo.liimatainen@evl.fi
Tiedustelut sisältö: reijo.liimatainen@evl.fi