Yhteisvastuustartti Kuopion hiippakunnassa

Takaisin

​​Yhteisvastuustartissa pääset kehittämään seurakuntasi Yhteisvastuutyötä ja saat tietoa vuoden keräyskohteista Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Starttipäivän tarkoituksena on kehittää seurakunnan Yhteisvastuukeräystä sekä saada tietoa vuoden 2023 kotimaisesta ja ulkomaisesta keräyskohteesta. Päivä on tarkoitettu yhteisvastuukeräyspäälliköille, diakoniatyöntekijöille, nuorisotyöntekijöille sekä vastaaville papeille, luottamushenkilöille.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Diakonia ja yhteiskunta
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Muut
Aika ja paikka: 7.11.2022 Kuopio Alavan seurakunta, Keihäskatu 5 B, Kuopio
Ilmoittautuminen viimeistään: 25.10.2022
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja tuntee Yhteisvastuukeräyksen vuosittaisen teeman ja keräyskohteet sekä osaa toteuttaa ja organisoida teeman mukaiset tapahtumat ja koulutuksen seurakunnassaan.
Lisätietoja: Yhteisvastuukeräyksen vuosittaisen teeman ja keräyskohteiden esittely. Päivän tarkoituksena on auttaa seurakuntia toteuttamaan ja organisoimaan teeman mukaisia tapahtumia ja koulutuksia. Ohjelma striimataan.
Yhteisvastuukeräys puolustaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä ja hankkii varoja kotimaisen ja kansainvälisen diakonian rahoittamiseen. Yhteisvastuu on kokokirkon yhteinen työkalu kristillisen lähimmäisenrakkauden toteuttamiseen.

Yhteisvastuukeräys tarjoaa seurakunnille ja sen jäsenille väline kehittää ja toteuttaa kirkon toimintaan osallistavaa vapaaehtoistyötä.

Kieli: Suomi
Tiedustelut kustannuksista: Marjaana Hartikainen, marjaana.hartikainen@evl.fi, 044 7050 606
Tiedustelut sisältö: Kati Jansa, kati.jansa@evl.fi, 044 7050 608
Linkki kotisivulle: https://www.kuopionhiippakunta.fi
Toteuttaja: Kuopion hiippakunta
Yhteistyökumppanit: Kirkkopalvelut, Kirkon ulkomaanapu