Yhteisvastuustartti Tampereen hiippakunnassa

​ Yhteisvastuustartissa pääset kehittämään seurakuntasi Yhteisvastuutyötä ja saat tietoa vuoden keräyskohteista Suomessa ja maailman katasrofialueilla. ​Koulutus sopii työntekijöiden lisäksi esim. lipaskerääjille.

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Diakonia ja yhteiskunta
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Papit, Muut, Uudet työntekijät
Aika ja paikka: 1.11.2022 Hattulan seurakuntatalo, Parolantie 45, 13720 Parola
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.9.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja tuntee Yhteisvastuukeräyksen vuosittaisen teeman ja keräyskohteet sekä osaa toteuttaa ja organisoida teeman mukaiset tapahtumat ja koulutuksen seurakunnassaan.
Lisätietoja: ​​Yhteisvastuukeräys puolustaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä ja hankkii varoja kotimaisen ja kansainvälisen diakonian rahoittamiseen. Yhteisvastuu on koko kirkon yhteinen työkalu kristillisen lähimmäisenrakkauden toteuttamiseen. Yhteisvastuukeräys tarjoaa seurakunnille ja sen jäsenille välineen kehittää ja toteuttaa kirkon toimintaan osallistavaa vapaaehtoistyötä.
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ruokailun ja kahvin. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Muut kustannukset: Matkakustannukset
Tiedustelut kustannuksista: timo.frilander@evl.fi, p. 040 182 3580