Yhteisymmärrysviikko katsomuskasvatusyhteistyössä

Yhteisymmärrysviikko on erinomainen mahdollisuus katsomuskasvatusyhteistyön ja katsomusyhteisöjen välisen yhteistyön toteuttamiselle! Tule tutustumaan Yhteisymmärrysviikon 2026 teemoihin ja kuulemaan ideoita yhteisymmärrysviikon toteuttamiseen paikallisessa yhteistyössä.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Verkkototeutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Lähetys, uskontodialogi sekä kulttuurien ja uskontojen moninaisuus
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat
Aika ja paikka: Verkko, 6.11.2025, klo 13–16
Ilmoittautuminen viimeistään: 24.10.2025
Osaamistavoitteet: Osallistuja

• tuntee yhteisymmärrysviikon sisältöjä ja materiaaleja.
  • osaa hyödyntää niitä omassa työssään ja paikallisessa katsomuskasvatusyhteistyössä.
Lisätietoja: Yhteisymmärrysviikko on YK:n vuosittainen uskontojen ja katsomusten yhteinen teemaviikko, jota vietetään helmikuun ensimmäisellä viikolla. Yhteisymmärrysviikon toteuttaminen vahvistaa paikallista uskonto- ja katsomusdialogia, moninaisuuden tuntemista ja tunnistamista ja purkaa ennakkoluuloja ja vahvistaa yhteiskuntarauhaa.
Täysihoito: 0 €
Kustannusten lisätiedot: Hinnat eriteltynä: ohjelman sisältämät ateriat 43 €, majoitus (sis. aamu. ja iltapalan) 87 €/1hh tai 66 €/2hh.
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@step.fi
Tiedustelut sisältö: Päivi Aumala, paivi.aumala@step.fi, 040 1581 345