Godly Play ohjaajakoulutus

Godly play tarjoaa tilan ja toimintatavan, jossa kristinuskoon pääsee tutustumaan kertomusten, tutkimisen, ihmettelyn ja toiminnan kautta. Godly Play on luovaa leikkiä, jossa kristillinen traditio tulee osaksi omaa elämänkokemusta. Godly Play sopii kaiken ikäisille.

Koulutusrakenne: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 29.-30.1. ja 20.-21.4.2020 Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 16.12.2019
Osaamistavoitteet: Osallistuja tuntee keskeiset Godly Play-työskentelyt ja niihin liittyvät kertomukset. Osallistuja osaa käyttää Godly Play -menetelmää ja tuntee sen taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet.
Kieli: suomi
Täysihoito: 204 € ( 2hh) / 244 € (1 hh)
Kustannusten lisätieto: Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 164 € / 1 hh. Ateriapaketti 80 €
Tiedustelut: Satu Reinikainen, Seurakuntaopisto ja Anita Ahtiainen, Nuori kirkko satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi
Lisätietoja: Koulutus sisältää Godly Play työskentelyihin osallistumista ja ohjaajana toimimisen harjoittelua. Tutustutaan Godly play-materiaaleihin ja valmistetaan vähintään yhden työskentelyn materiaali omaan käyttöön. Koulutukseen kuuluu oppimistehtävä omassa työympäristössä. Koulutus tuottaa virallisen, kansainvälisen pätevyyden Godly Play-ohjaajana toimimiseen. 4 lähiopiskelupäivää, oppimistehtävä, kirjallisuutta.
Toteuttaja: Kirkkopalvelut / Seurakuntaopisto
Yhteistyökumppani: Nuori kirkko ry