Godly Play -ohjaajakoulutus

​Godly Play tarjoaa toimintatavan, jossa kristinuskoon ja Raamattuun tutustutaan kertomusten, tutkimisen, ihmettelyn ja toiminnan kautta. Kristillinen traditio tulee osaksi omaa elämänkokemusta. Godly Play sopii lapsille, nuorille, rippikouluun ja aikuisille.

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Raamatun tulkinta ja käyttö, Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat
Aika ja paikka: I jakso 6.-7.10.222 Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus. II jakso keväällä 2023
Ilmoittautuminen viimeistään: 5.9.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja

• tuntee keskeiset Godly Play -työskentelyt ja niihin liittyvät kertomukset
  • osaa käyttää Godly Playn kokonaisuutta eri ikäisistä koostuvien ryhmien kanssa
  • tuntee Godly Playn taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet
Lisätietoja:

Koulutus sisältää Godly Playn teoriaa, työskentelyihin osallistumista ja ohjaajana toimimisen harjoittelua. Lisäksi tutustutaan Godly Play -materiaaleihin ja kukin osallistuja valmistaa itselleen vähintään yhden työskentelyn materiaalin. Koulutukseen kuuluu oppimistehtävä omassa työympäristössä. Koulutus tuottaa virallisen, kansainvälisen pätevyyden Godly Play -ohjaajana toimimiseen.

4 lähiopiskelupäivää, oppimistehtäviä, kirjallisuutta.

Täysihoito: 166 €/2hh tai 206 €/1hh
Kustannusten lisätiedot: Hinnat eriteltyinä yhden jakson osalta: ateriat: 22 € majoitus (sis. aamu- ja iltapalan) 81 €/1 hh tai 61 €/2 hh
Tiedustelut kustannuksista: koulutukset@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: anita.ahtiainen@lastenjanuortenkeskus.fi satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi