Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Takaisin

(180 osp)

​Onko sinulla kokemusta johtamisesta, mutta ei tutkintoa, jolla voit osoittaa oman osaamisesi? Suorita johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto osaamistasi vastaavalla tavalla ja etene suoraan näyttöön niissä tutkinnon osissa, joista sinulla on jo riittävästi osaamista. Osaamisen näytöt suunnittelet yhdessä kouluttajan ja työnantajasi kanssa.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Ammatillisten oppilaitosten koulutustarjonta, Verkkototeutus
Tehtäväalue: Johtaminen
Kohderyhmä: Hallinnon ja talouden työntekijät, Papit, Diakonit ja diakonissat, Kiinteistötoimen työntekijät, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Johtajat / lähijohtajat
Aika ja paikka: 10.1.-31.12.2023
Ilmoittautuminen viimeistään: 1.1.2023
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa toimia vastuualueellaan johtamistehtävissä strategian mukaisesti.
Lisätietoja: ​Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tarjoaa mahdollisuuden näyttää ja dokumentein osoittaa omaa johtamisosaamistaan. Näyttöön osallistuessaan osallistuja samalla vahvistaa omia johtamistaitojaan ja saa varmuutta johtamistyöhönsä. Jos olet aikeissa suorittaa tutkinnon osia osallistumalla suoraan näyttöön, tutustu ensiksi huolellisesti tutkinnon perusteisiin osoitteessa https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/7289567 Laadit opintojesi alussa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman vastuuopettajasi kanssa ja samalla arvioit, missä tutkinnon osissa sinulla on riittävästi osaamista osallistuaksesi suoraan näyttöön. Voit hakeutua todentamaan johtamisosaamistasi 1.1.2023 alkaen. Näyttöjen ajankohdan suunnittelet yhdessä kouluttajien ja työnantajasi kanssa.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu:
Täysihoito:
Tiedustelut kustannuksista: Koulutuspäällikkö Carita Sirkka, carita.sirkka@step.fi, p. 044 7124994
Tiedustelut sisältö: Vastuuopettaja Tuulikki Harju-Hytönen Tuulikki.Harju-Hytonen@step.fi p. 040 5296615
Linkki kotisivulle: https://step.fi/
Aineistoa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi
Toteuttaja: STEP-koulutus