(0,50 op)
Millä tavoin voit hyödyntää työssäsi hävikkiruokaa ja miten voit omassa työssäsi vaikuttaa ympäristökysymyksiin ja edistää kestävää kehitystä käytännön ratkaisuissa?
Tule kehittämään kestävän kehityksen ratkaisuja työssäsi ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta.
Aihe | Sisältö |
---|---|
Koulutustyyppi: | Kirkon täydentävä koulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta |
Tehtäväalue: | Kestävä kehitys ja ympäristö, Kirkonpalvelustyö |
Kohderyhmä: | Keittiötoimen työntekijät, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit) |
Aika ja paikka: | 14.-15.3.2024 Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere |
Ilmoittautuminen viimeistään: | 14.2.2024 |
Ilmoittautumislinkki: | Ilmoittaudu tästä |
Osaamistavoitteet: | Osallistuja
|
Lisätietoja: | Koulutuksessa perehdytään siihen, miten hävikkiruokaa voidaan hyödyntää ja millä tavoin se liittyy kiertotalouteen. Koulutuksessa on kestävän kehityksen asiantuntija-alustuksia, hyödynnetään Kirkon ympäristöohjelmaa ja Hiilineutraali kirkko -asiakirjaa sekä etsitään yhdessä toimintamalleja niiden toteutukseen käytännön työssä. Koulutuksessa käsitellään myös kestävän kehityksen edistämisen vaikutuksia kokemukseen työn merkityksellisyydestä. |
Kieli: | Suomi |
Osallistumismaksu: | Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 330 €, muut 390€. |
Täysihoito: | Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse. |
Kustannusten lisätiedot: | Original Sokos Hotel Ilveksestä on varattu huonekiintiö. Varaukset p. 0300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset, sokos.hotels@sok.fi tai www.sokoshotels.fi (varauskoodi BSTEP032024) 15.2.2024 klo 18:00 mennessä. |
Tiedustelut kustannuksista: | koulutukset@step.fi |
Tiedustelut sisältö: | Margit Peltovirta, margit.peltovirta@step.fi, p. 0400874514 |
Linkki kotisivulle: | https://step.fi |
Toteuttaja: | STEP-opintokeskus |