Kirjoittaminen ja maalaaminen hengellisen ohjauksen välineenä

Takaisin

(0,50 op)

​Miten yhdistät raamattuopetuksen ja kädentaidot? Haluatko ideoita avoimeen Jumalan kohtaamiseen eri aisteilla kirjoittamalla ja maalaamalla? Koulutuksessa tutustut mm. Bible Journaling-menetelmään.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus, Vapaan sivistystyön koulutustarjonta
Tehtäväalue: Raamatun tulkinta ja käyttö, Spiritualiteetti
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lastenohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat
Aika ja paikka: 13.-14.2.2024, Jyväskylän kristillinen opisto
Ilmoittautuminen viimeistään: 8.1.2024
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Ilmoittautumisen lisätiedot: Ryhmän maksimikoko on 25 henkilöä.
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa kuvittaa Raamatun tekstejä kirjoittamalla ja maalaamalla erilliseen luonnoslehtiöön tai vihkoon. Osallistuja osaa soveltaa tekniikkaa työssään seurakunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.
Lisätietoja: ​Koulutus yhdistää hengellisen ohjauksen, kirjoittamisen ja kädentaidot. Koulutuksessa tutustutaan kirjoittamiseen Raamatun lukemisen tukena ja tehdään kirjoitus- ja meditaatioharjoituksia. Koulutukseen osallistuva kehittyy Bible Journaling -menetelmän käytössä raamattuopetuksen välineenä ja tutustuu vesi- ja peitevärien käyttöön. Maalaamisessa tunne on pääasia, ei se mitä syntyy paperille. Harjoitteet eivät vaadi ennakkotaitoja, eivätkä erityistä hienomotoriikkaa käsiltäsi. Harjoituksissa on tavoitteena avoin Jumalan kohtaaminen kaikilla aisteilla.Kouluttajana toimii diakoni, kirjoittamisen- ja retriitinohjaaja Nina Klemmt.
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 250 € sisältäen kahvit ja ateriat
Täysihoito: Majoitushinta on 2hh 40€/hlö/yö ja 1hh 60€/hlö/yö. Aamiainen erillishintaan saatavuuden mukaan. Muutosoikeus pidätetään.
Tiedustelut kustannuksista: Katriina Holma, toimisto@jko.fi, 014 334 8000
Tiedustelut sisältö: Tiina Mennala, tiina.mennala@jko.fi, 044 752 2776
Linkki kotisivulle: https://jko.fi/
Toteuttaja: Jyväskylän kristillinen opisto