Kirkon kansainvälisen työn verkostopäivät

Verkostotapaaminen

Tervetuloa tapaamaan kirkon kansainvälisen työn tekijöitä ympäri Suomea. Mukana ovat muun muassa niin maahan muuttaneiden parissa työskentelevät, lähetyssihteerit kuin ystävyysseurakuntatyöstä vastaavat.

Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Kasvatus
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit
Aika ja paikka: Verkostopäivät Tampereella on siirretty valitsevan koronatilanteen vuoksi Teamsiin (27.)28.-29.10.2021. Linkki lähetetään ilmoittautuneille.
Ilmoittautuminen viimeistään: 20.9.2021
Lisätietoja: Verkostopäivät Tampereella on siirretty valitsevan koronatilanteen vuoksi Teamsiin. Linkki lähetetään ilmoittautuneille. Verkostopäiville voi ilmoittautua 20.9. asti. Kasvokkaiset verkostopäivät on siirretty vuodella eteenpäin 26. etkot-28.10.2022 ja ne pidetään Tampereella (katso vuoden 2022 koulutuskalenterista).
Osallistumismaksu: 100
Täysihoito: Majoituskustannukset. Kukin varaa oman majoituksen itse.
Muut kustannukset: Matka- ja ruokailukulut.
Kustannusten lisätiedot: Ruokailu tapahtuu Tampereen ravintoloissa omakustanteisesti. Päiväkahvit ja illallinen 28.10. sisältyvät osallistumismaksuun.
Tiedustelut kustannuksista: ulla.siirto@evl.fi
Tiedustelut sisältö: ulla.siirto@evl.fi