Kirkon kansainvälisen työn verkostopäivät

Takaisin

Verkostotapaaminen

Verkostopäivät Tampereella on siirretty valitsevan koronatilanteen vuoksi Teamsiin. Linkki lähetetään ilmoittautuneille. Verkostopäiville voi ilmoittautua 20.9. asti. Kasvokkaiset verkostopäivät on siirretty vuodella eteenpäin 26. etkot-28.10.2022 ja ne pidetään Tampereella (katso vuoden 2022 koulutuskalenterista).

Tervetuloa tapaamaan kirkon kansainvälisen työn tekijöitä ympäri Suomea. Mukana ovat muun muassa niin maahan muuttaneiden parissa työskentelevät, lähetyssihteerit kuin ystävyysseurakuntatyöstä vastaavat.

Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys, Kasvatus
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit
Aika ja paikka: Verkostopäivät Tampereella on siirretty valitsevan koronatilanteen vuoksi Teamsiin (27.)28.-29.10.2021. Linkki lähetetään ilmoittautuneille.
Ilmoittautuminen viimeistään: 20.9.2021
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Lisätietoja: Verkostopäivät Tampereella on siirretty valitsevan koronatilanteen vuoksi Teamsiin. Linkki lähetetään ilmoittautuneille. Verkostopäiville voi ilmoittautua 20.9. asti. Kasvokkaiset verkostopäivät on siirretty vuodella eteenpäin 26. etkot-28.10.2022 ja ne pidetään Tampereella (katso vuoden 2022 koulutuskalenterista).
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 100
Täysihoito: Majoituskustannukset. Kukin varaa oman majoituksen itse.
Muut kustannukset: Matka- ja ruokailukulut.
Kustannusten lisätiedot: Ruokailu tapahtuu Tampereen ravintoloissa omakustanteisesti. Päiväkahvit ja illallinen 28.10. sisältyvät osallistumismaksuun.
Tiedustelut kustannuksista: ulla.siirto@evl.fi
Tiedustelut sisältö: ulla.siirto@evl.fi
Toteuttaja: Kirkkohallitus – Jumalanpalvelus ja yhteiskunta
Yhteistyökumppanit: Tampereen hiippakunta, Tampereen seurakuntayhtymä