Kuormittavat elämäntilanteet perheessä

(1,50 op)

​Tule pohtimaan seurakunnan perhetoiminnan mahdollisuuksia kulkea perheen rinnalla. Miten kohtaamme perheitä kuormittavissa elämäntilanteissa ? Kuinka nopeasti seurakunnassa reagoidaan perheiden tarpeisiin? Miten alueellista yhteistyötä voidaan vahvistaa?

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Kasvatus, Perhe ja parisuhde
Kohderyhmä: Lastenohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka: 13.-15.10.2021, Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus
Ilmoittautuminen viimeistään: 13.9.2021
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja- ymmärtää erilaisissa elämäntilanteissa olevien ja tukea tarvitsevien perheiden tarpeita- osaa toimia perhelähtöisesti omassa työssään ja - osaa ohjata perhettä kunnan ja järjestöjen palveluihin
Lisätietoja: ​Koulutuksen sisältöjä:- ennaltaehkäisevä perhetoiminta ja varhainen tuki- kasvatuksen, diakonisen työn ja alueen muiden toimijoiden kanssa tehtävän yhteistyön vahvistaminen- perheiden hyvinvoinnin tukeminen kuormittavissa elämäntilanteissa- perheiden voimavarojen vahvistaminen- perhelähtöisen seurakunnan suuntaviivatKoulutus sisältää kolme (3) lähiopiskelupäivää ja orientoivan tehtävän.
Täysihoito: 165 €/1 hh tai 130 €/2 hh
Kustannusten lisätiedot: Hinnat eriteltyinä: Kaikki ateriat 87 €, ateriat ilman aamu- ja iltapalaa 55 €. Majoitus 80 €/1 hh tai 44 €/2 hh
Tiedustelut kustannuksista: irma.kosonen@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut sisältö: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 ja Johanna Heikkinen, johanna.heikkinen@nuorikirkko.fi , 050-5250349