Lähiesimiestyön ammattitutkinto

(150 osp)

Esimies, hallitsetko työsi? Tiedätkö, mitkä asiat edesauttavat työhyvinvointia? Osaatko johtaa erilaisia tyyppejä työssä? Tiedätkö, minkälainen on hyvä kehityskeskustelu ja miksi se on niin tärkeä johtamisen työkalu? Tule syventämään osaamistasi esimiestyöstä ja johdata tiimisi työhyvinvoinnin äärelle.

Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat
Aika ja paikka: Aloituspäivä 21.1.2020 Tampere
Ilmoittautuminen viimeistään: 3.1.2020
Ilmoittautumislinkki: http://www.seurakuntaopisto.fi/seurakunnat
Osaamistavoitteet: Osallistuja osaa suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä. Hän osaa perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin sekä kehittää työryhmänsä toimintaa.
Kieli: suomi
Osallistumismaksu: 500 €, oppisopimusopiskelijat 100 €
Täysihoito: Ei tiedossa.
Kustannusten lisätieto: Majoituksen ja aterioiden hinnat selviävät ilmoittautumisen yhteydessä. Tiedustelut: Tiina Parkkinen
Tiedustelut: Tiina Parkkinen tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi 0407278777
Lisätietoja: Koulutus valmentaa suorittamaan Lähiesimiehen ammattitutkinnon ja soveltuu esimerkiksi tiimien vetäjille ja lähiesimiestehtävissä seurakunnissa toimiville. Tutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuksia jo pidempään esimiestyössä toimineille, mutta soveltuu myös uusille esimiehille. Koulutuksen sisällöt: perustiedot esimiestyöstä valinnaisesta tutkinnon osasta riippuen asiakkuuksien vahvistaminen, toiminnan kannattavuuden parantaminen tai henkilöstötyön kehittäminen omassa työryhmässä lähiesimiestyöhön liittyvä kehittämishankkeen suunnittelu. Tutkinnon suorittamiseen sisältyy henkilö- ja ryhmäkohtaista ohjausta. Tutkintoon valmistava koulutus koostuu lähiopetuksesta (13-16 pv), etäopiskelusta sekä osaamisen näytöistä ja arvioinnista aidoissa työtilanteissa. Opinnot kestävät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan 1,5-2 vuotta. Lähiopetus tapahtuu Tampereella, koulutuksen aloitus on 21.1.2020. Tarkempi paikka ja muut ajankohdat tarkentuvat myöhemmin.
Toteuttaja: Kirkkopalvelut / Seurakuntaopisto